xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Τιμήθηκε η επέτειος Απελευθέρωσης της Ιερισσού (ΦΩΤΟ)

thumbnail IMG 1672

Εκδηλώσεις μνήμης στην έδρα του Δήμου Αριστοτέλη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η 109η επέτειος της Απελευθέρωσης της Ιερισσού και της ΒΑ Χαλκιδικής στην έδρα του Δήμου Αριστοτέλη, την Ιερισσό.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Παπαστεργιαννού και για τη δράση του καπετάν Γιαγλή και του καπετάν Τσόχα μίλησε ο δάσκαλος και συγγραφέας από την Παλαιόχωρα, Χρήστος Φυλαχτός.

Την εκδήλωση τίμησαν οι βουλευτές Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Αντωνίου, οι πρώην Δήμαρχοι Γεώργιος Ζουμπάς, Μιχάλης Βλαχόπουλος και Παναγιώτης Φλωρίνης.

Επίσης ήταν παρόντες ο πρώην Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κούκος, δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, η πρόεδρος της Κοινότητας των Νέων Ρόδων Σοφία Ισαακίδου, εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου και της Πυροσβεστικής Ιερισσού, τα σχολεία της κωμόπολης και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με κατάθεση στεφάνων στον τάφο του ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και της Απελευθέρωσης καπετάν Γιώργη Γιαγλή, ενώ η παραδοσιακή χορωδία της Ιερισσού και η Φιλαρμονική της χρωμάτισαν μουσικά την όμορφη αυτή εκδήλωση.

thumbnail IMG 1670

thumbnail IMG 1669

thumbnail IMG 1671

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2