xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Τι προγραμματίζει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Μουδανιών "Αγία Θεοδοσία"

agia theodosia trapezi

- Για τον Φεβρουάριο


Σειρά εκδηλώσεων και δράσεων μέσα στον Φεβρουάριο αποφάσισε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Μουδανιών "Αγία Θεοδοσία", μετά τη συνάντηση της Παρασκευής.
Μιλώντας στο halkidikifocus η Πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστασία Βαμβακόγλου, ανέφερε ότι τα μέλη του Συλλόγου το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, θα παρακολουθήσουν την παράσταση "Σερσέ λα Φαμ: Οι γυναίκες στα τραγούδια του Τσιτσάνη", στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, ενώ την επόμενη, Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 12 μ., θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ν. Μουδανιών, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό και ζωντανή μουσική, δωρεάν προς τα μέλη και τους φίλους.

Ακόμη ο Σύλλογος προγραμματίζει 2ήμερη εκδρομή του Αγίου Βαλεντίνου (14 και 15 Φεβρουαρίου) Μετέωρα, Τρίκαλα, Ελάτη και Περτούλι. Η τιμή είναι 65 ευρώ και περιλαμβάνει τη μετακίνηση και μία διανυκτέρευση με πρωινό. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή τόσο στην κ. Βαμβακόγλου, στο τηλ. 6977 642895, όσο και στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Δέσποινα Στεργίου, στο τηλ. 6972 862917.
Τέλος, η κ. Βαμβακόγλου, μας ανακοίνωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από το Σύλλογο χορωδία μικρασιάτικων τραγουδιών, με δασκάλα τη Ρούλα Μυλωνά.

 

* φωτο αρχείου

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 21:50
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2