xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η JET OIL καλύπτει τις ανάγκες θέρμανσης 4 κοινωνικών φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας

FDRHlULXsAMIBq

Θέρμανση στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, τη “ΜΕΛΙΣΣΑ” και “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας “JET OIL”, Murtaza Lakhani, με στελέχη της “JET OIL” καθώς και με εκπροσώπους 4 κοινωνικών ιδρυμάτων της περιοχής είχε η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  Αθηνά Αηδονά την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρωτοβουλία της εταιρείας “JET OIL” να καλύψει τις συνολικές ανάγκες θέρμανσης τεσσάρων κοινωνικών φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της “JET OIL”, Χρήστος Καρνέζης, ο διευθυντής εσωτερικού ελέγχου της “JET OIL”, Κώστας Παναγιωτίδης, το στέλεχος της “JET OIL”, Raphael Sfairi, ο διευθυντής του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, Λουκάς Ίσαρης, ο διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, Άκης Δρεπανίδης, η διευθύντρια του ιδρύματος “ΜΕΛΙΣΣΑ”, Βασιλεία Μαύρου και η συντονίστρια του ιδρύματος “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”, Ιωάννα Μακρή.
Στη διάρκεια της συνάντησης, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Lakhani και τους συνεργάτες του για την πρωτοβουλία τους “που αναδεικνύει το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του επιχειρείν, προσφέρει ζεστασιά στα παιδιά που φιλοξενούνται στους 4 φορείς και στηρίζει ουσιαστικά το έργο και τη λειτουργία αυτών των δομών το δύσκολο χειμώνα”. Επίσης, η κ. Αηδονά συνεχάρη τον επικεφαλής και τα στελέχη της “JET OIL” “για το γεγονός ότι οι κύριες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης δίνοντας ψήφο επενδυτικής εμπιστοσύνης στην περιοχή μας”.
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της “JET OIL” κ. Murtaza Lakhani έκανε μια σύντομη παρουσίαση των νέων στόχων λειτουργίας της εταιρείας για την Ελλάδα και ειδικότερα για την Κεντρική Μακεδονία. Ο κ. Lakhani υπογράμμισε ότι οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της JET OIL έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά. “Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε ζεστασιά και ασφάλεια στα παιδιά” σημείωσε ο κ. Lakhani για την πρωτοβουλία στήριξης των τεσσάρων κοινωνικών φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Τέλος, οι εκπρόσωποι των κοινωνικών ιδρυμάτων ευχαρίστησαν θερμά τους εκπροσώπους της “JET OIL” και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που στηρίζουν έμπρακτα το δύσκολο έργο τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πωλούσαν «λευκό τυρί» ως «φέτα ΠΟΠ» Ο καιρός σήμερα »
επιστροφή στην κορυφή