Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σελίδες φαντασίας με ονειρικό ρομάντζο

e892f776 6b29 63e2 8ce6 3cc5960c16e0

 "Η φλόγα της Ελεγκάντι" της Χριστίνας Μαρίας Ψύλλα

Πέρασα μέσα από ένα βιβλίο, σε έναν κόσμο όπου τα μαγικά πλάσματα θεωρούνται φυσιολογικά. Μου λένε ότι ανήκω σε μια φυλή ανθρώπων προικισμένων να τιθασεύουν τα στοιχεία της ύλης και του νου.

Εγώ, όμως, δεν έχω καμία μαγική δύναμη· ή τουλάχιστον, έτσι πίστευα. Ανεξιχνίαστες επιθέσεις, ανεκπλήρωτοι έρωτες και μοχθηρές συνωμοσίες σκεπάζουν τη Νημφαιά Ακαδημία. Η ερώτησή μου είναι μία: Αφού δεν ήμουν μέρος της ιστορίας, γιατί πολλά από αυτά με αφορούν;

Βρέθηκα εδώ για κάποιον λόγο.

Είμαι η Ελίζ Γουάιτ. Είμαι το απαγορευμένο, ο μύθος σας, και θα διεκδικήσω τη θέση μου σε αυτόν τον κόσμο.

Κυκλοφορεί από τις Πρότυπες Εκδόσεις "Πηγή"

"Με τη δροσερή του γραφή, τους χειμαρρώδεις χαρακτήρες του, την ένταση και τη μαγεία του που ξεχειλίζει, το ντεμπούτο της Χριστίνας Ψύλλα θα εντυπωσιάσει τους αναγνώστες της μοντέρνας λογοτεχνίας φαντασίας".

– Έρση Λάβαρη, συγγραφέας

"Είναι ο ορισμός του New Adult μυθιστορήματος. Η συγγραφέας τιθασεύει την καλπάζουσα φαντασία της για να προσφέρει το ιδανικό ξεκίνημα μίας νέας τριλογίας και να κερδίσει μία περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη μας".

– Mαρία Αλεξοπούλου, συγγραφέας και book blogger

"Μυθικά πλάσματα, μαγικές δυνάμεις, μυστήριο και έρωτας! Πώς να το αφήσεις από τα χέρια σου;"

– Γεωργία Κωστοπούλου, blogger

"Γοητευτικό, ανατρεπτικό και παραμυθένιο. Ο μαγευτικός κόσμος που με δεξιοτεχνία δημιουργεί η συγγραφέας υπόσχεται να σας σαγηνεύσει".

– Ιωάννα Δημητσάνου, Savoir Ville

Η συγγραφέας

Η Χριστίνα Μαρία Ψύλλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Έχει διακριθεί πολλάκις ως Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Τάε Κβον Ντο και σπουδάζει Στατιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τώρα βέβαια, θα αναρωτιέστε τι σχέση έχει με τη συγγραφή ενός βιβλίου. Το ίδιο απορούσε και εκείνη, μέχρι που το έργο της ολοκληρώθηκε και ανακάλυψε ότι ήταν ο εαυτός της. Οι σκέψεις, τα λόγια της, η ιστορία που ήθελε να πει στον κόσμο.

Επίσης, απολαμβάνει τα ταξίδια και το σινεμά. Κατά πάσα πιθανότητα θα τη βρείτε σε μία από τις αίθουσες να κλαίει με το τέλος της ταινίας. Αν δεν είναι εκεί, τότε θα έχει έρθει η άνοιξη, και θα είναι έξω να την εξερευνήσει.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020