xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η Χαλκιδική τιμά το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας

hrwo potidaia

Με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις λόγω πανδημίας

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Ν. Ποτίδαια οι εκδηλώσεις για την Επέτειο του Ολοκαυτώματος της χερσονήσου Κασσάνδρας κατά το 1821.

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, η τέλεση της Δοξολογίας θα και η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ. με την τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Ποτίδαιας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας, Σεβασμιώτατου κ.κ. Νικόδημου, ενώ μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας, από τον συγγραφέα, Νικόλαο Παπαϊκονόμου.
Στις 11.15 θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων. Μετά την κατάθεση στεφάνων θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων, η φιλαρμονική του Δήμου Κασσάνδρας με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τη διασπορά του κορωναϊού Covid – 19, θα παιανίσει και θα ανακρούσει τον Εθνικό μας Ύμνο.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2