xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αν. Λοβέρδος: "Επιστρέφουμε στο πολιτικό προσκήνιο με το ΠΑΣΟΚ" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

received 281414377092921

Περιοδεία στη Χαλκιδική ενόψει των εσωκομματικών εκλογών

Σειρά επαφών στη Χαλκιδική είχε την Τρίτη ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος. Συγκεκριμένα, στον Πολύγυρο και στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χαλκιδικής ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον τουρισμό-επισιτισμό καθώς τους μεταλλωρύχους. Η επίσκεψη του κ. Λοβέρδου στο νομό συνέπεσε με την απεργία στο χώρο της εστίασης, όπου ο ίδιος έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει τόσο ο κλάδος όσο και ο εμπορικός κόσμος λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Ακόμη είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας.

Στα Νέα Μουδανιά ο Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά και στελέχη της Δημοτικής Αρχής. Κυρίαρχα θέματα που του μετέφεραν οι εκπρόσπωποι της Αυτοδιοίκησης ήταν η ανεπάρκεια του νερού όπως και οι οδικές συνδέσεις και υποδομές Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκης.

received 4342071259246023

"Δεν γυρίζουμε πίσω, γυρίζουμε μπρος. Δεν επιστρέφουμε στο ΠΑΣΟΚ, επιστρέφουμε στο πολιτικό προσκήνιο με το ΠΑΣΟΚ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος μιλώντας σε δημοσιογράφους στα Νέα Μουδανιά. "Είναι το κόμμα που διεύρυνε τη Δημοκρατία. Οι Σοσιαλιστές πρωτίστως είμαστε Δημοκράτες και το αποδείξαμε όσο κυβερνήσαμε. Αλλάξαμε την Ελλάδα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες", επισήμανε.

Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση του επόμενου μήνα είπε ότι "στις 5 Δεκέμβρη θα δώσουμε έναν αγώνα κατά των μηχανισμών, θα τους διαλύσουμε και θα τους παραμερίσουμε με την πολύ μαζική συμμετοχή των πολιτών στη δική μας κάλπη".

Σε ερώτηση του halkidikifocus.gr όσον αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών ο Ανδρέας Λοβέρδος διαβεβαίωσε ότι θα εγγυηθεί την ενότητα στο κόμμα, όπως έπραξε και το 2015 όταν δεν νίκησε ο ίδιος αλλά επικράτησε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. "Είτε είμαι νικητής, είτε όχι θα παραμείνω πιστός και προασπιστής της ενότητας της παράταξης".

received 930092977942709

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το Κίνημα θα υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις τους στις εκλογικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν και πως στόχευση αποτελεί η αξιωματική αντιπολίτευση και όχι η συγκυβέρνηση με άλλες δυνάμεις, καθώς η θεωρία των βοηθών κομμάτων σκοτώνει το ΠΑΣΟΚ.

Για την πρόσφατη υπερψήφιση τη Βουλή από τον ίδιο του νομοσχεδίου με το οποίο αυστηροποιείται ο Ποινικός Κώδικας είπε ότι "βλέπει" πολιτικό όφελος για την παράταξή του. "Συνταυτίστηκα με την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, λειτούργησα κατά συνείδηση και αυτό που ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα ήταν μια ηχηρή διαβεβαίωση ότι το κόμμα μου είναι υπέρ της προστασίας των πολιτών, οι οποίοι ζητούν προστασία από τα κόμματα και τις κυβερνήσεις. Στο ζήτημα της προστασίας των πολιτών δεν υπάρχει καμία απολύτως διαπραγμάτευση".

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε ομιλία στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών, όπου τον προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος, Ανδρέας Παπαγιάννης.

received 233126332107984

received 1082941945801150

received 653128882347871

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2