Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζόρια για Παναθηναϊκό στο Μόναχο, δεν σταματά η Ρεάλ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με το πόδι στο γκάζι

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι το pamestoixima απατη

5012. Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός (21:30)

Πάμε στο μπάσκετ και στο ματς με ελληνικό χρώμα. Η Μπάγερν προέρχεται από σπουδαία νικη επί της Φενέρ (71-63), που ανέβασε το ρεκόρ της σε 4-6. Η ομάδα του Τρινκιέρι παίζει σκληρή άμυνα και αρέσκεται να πιέζει ασφυκτικά στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός... ανέστησε μέχρι και τη Ζαλγκίρις, της οποίας αποτέλεσε το πρώτο φετινό θύμα στην Euroleague. Έφτασε τις 16 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες στη διοργάνωση και η ψυχολογία είναι στο... ναδίρ, ενώ ακολουθεί και το σούπερ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Νέντοβιτς.

➥ Θα στοχεύσουμε στον τρόπο παιχνιδιού της Μπάγερν. Η πιεστική άμυνα φέρνει καρπούς, ποντάρουμε στο Under 151,5 πόντων σε απόδοση 1.92.

5610. Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας (21:45)

Ολοκληρώνουμε με το δεύτερο ματς από την ίδια διοργάνωση. Η Ρεάλ έκανε εύκολο πέρασμα από τη Γαλλία την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 87-74 της Βιλερμπάν. Σημείωσε την 8η νίκη της (8-2 το ρεκόρ), ενώ αποψε έχει σταθερά τις απουσίες που την ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Άλλη ομάδα ο Ερυθρός εντός κι άλλη εκτός. Μετά τις δύο σερί νίκες στο Βελιγράδι ήρθε η συντριβή 93-74 στη Βιτόρια από την Μπασκόνια. Αυξήθηκαν τα προβλήματά του, δεν ταξίδεψε στη Μαδρίτη ο Μίτροβιτς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι πολύτιμοι Ουόλτερς, Κάλινιτς.

➥ Ο Αστέρας πέρυσι πηρε σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη, αποκλείεται να το έχει ξεχάσει η Ρεάλ, η οποία δεν θα αφήσει το... πόδι από το γκάζι. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over 153,5 πόντων πληρώνει απόδοση 2.17.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020