xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

asfaltostrwh kontino

- Συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα οι ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στα εξής τμήματα:
1. Από τη Χ.Θ. 29+000 μέχρι τη Χ.Θ. 30+000 περίπου, πριν την είσοδο του οικισμού της Χαλκηδόνας στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και
2. Από τη Χ.Θ. 33+000 και για 800 περίπου μέτρα με κατεύθυνση από τα Γιαννιτσά προς τη Χαλκηδόνα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Συνεχίζονται οι ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Στο μεταξύ οι ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν για τρίτη εβδομάδα.
Πιο αναλυτικά, θα συνεχιστούν οι ασφαλτικές εργασίες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τον οικισμό του Πετρωτού προς τον οικισμό του Μεσαίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες θα σταματήσουν προσωρινά την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

επιστροφή στην κορυφή