xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Τρία πρόστιμα για μάσκα στη Χαλκιδική

d05e642ccfc246b193ff1244b8e1c172

"Καμπάνα" σε καφέ στην Ημαθία για εξυπηρέτηση ανεμβολίαστου πελάτη

Συνολικά 3 πρόστιμα επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Δευτέρα στη Χαλκιδική, μετά από 1.163 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε επιβάτες ΙΧ και ένα σε πελάτη καταστήματος.

Στην Κεντρική Μακεδονία χθες διενεργήθηκαν 4.486 έλεγχοι και επιβλήθηκαν συνολικά 18 πρόστιμα ως ακολούθως:

- 5.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ στην Ημαθία, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 1 παράβαση στον πελάτη,
- 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων. Συγκεκριμένα στην Ημαθία επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε εργαζόμενους καταστημάτων, στο Κιλκίς ένα σε πελάτη καταστήματος, στην Πέλλα 2 σε πελάτες καταστημάτων, στην Πιερία ένα σε εργαζόμενο καταστήματος και από ένα στις Σέρρες και τη Χαλκιδική σε πελάτες καταστημάτων.
Επιπλέον, διαπιστώθηκαν 6 παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας από επιβάτες οχημάτων, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν στις Σέρρες, 2 στη Χαλκιδική και μία στη Πιερία,
- 1 παράβαση σε κατάστημα στην Πιερία, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,
- 1 παράβαση σε υπάλληλο καταστήματος στις Σέρρες για στέρηση των απαραίτητων πιστοποιητικών.

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκαν 37 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, καθώς και 17 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2