xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ματαιώνονται όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Χαλκιδική

Dimarxoi Xalkidikis

Κοινή απόφαση των 5 Δημάρχων

Στην απόφαση να μην πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Χαλκιδική κατέληξαν οι 5 Δήμαρχοι του Νομού, λόγω της έξαρσης που παρουσιάζει η πανδημία το τελευταίο διάστημα.
Σε κοινή τους δήλωση οι Δήμαρχοι Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας, τονίζουν ότι προσπάθησαν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, ωστόσο προέχει η δημόσια υγεία. Πάντως επισημαίνουν ότι θα προχωρήσουν κανονικά στο στολισμό όλων των Κοινοτήτων.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των Δημάρχων της Χαλκιδικής:

"Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας. Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό.
Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των Κοινοτήτων μας".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2