xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε φορείς του Δήμου Ν. Προποντίδας για άνοιγμα στη Σουηδία

dhmarxeio propontidas848

Σκοπός της δράσης είναι τη σύναψη διεθνών συνεργασιών και την προβολή του τόπου

Ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς και επιχειρήσεις της Ν. Προποντίδας, για την υλοποίηση συμμετοχικής δράσης συγκεκριμένου επιχειρηματικού ανοίγματος στην Ευρώπη, απευθύνουν ο Ν. Προποντίδας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου.
Βασικοί άξονες του εγχειρήματος είναι η επικοινωνία και η εξωστρέφεια με απώτερο σκοπό τη σύναψη διεθνών συνεργασιών και την προβολή του τόπου.
Χώρα συνεργατικής αλληλεπίδρασης για το 2022 είναι η Σουηδία.
Προβλεπόμενη πρώτη δράση για το 2022 θα είναι επίσκεψη ευρείας αντιπροσωπείας του Δήμου μας στην Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2022 (28-2-2021) και στοχευμένη επικοινωνία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς .
Η δήλωση συμμετοχής στην επικείμενη επίσκεψη πρέπει να γίνει άμεσα προκειμένου να βρεθούν οι αντίστοιχοι συνεργατικοί φορείς για την επίτευξη του επιχειρηματικού ανοίγματος στη σκανδιναβική χώρα.
Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τα μέλη της παρακάτω επιτροπής:
Χριστίνα Μηκέ: πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρηση του Δήμου Ν. Προποντίδας (τηλ. 6979222773, mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Δέσποινα Ραμανδάνη: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ν. Προποντίδας (τηλ. 6973046292, mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Αθανασία Εμμανουηλίδου: Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου, (τηλ. 6987159167mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2