ΡΟΗ 24/7:

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 2-8/2/15

zdia
Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα που ενισχύει το συναίσθημα.
Γινόμαστε πιο τρυφεροί και ονειροπόλοι, αλλά είμαστε και επιρρεπείς στην εξιδανίκευση και κατ’ επέκταση στην απογοήτευση.  Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου την Τετάρτη θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό χώρο και θα ανεβάσει το θερμόμετρο του έρωτα και της δημιουργικής ικανότητας. Το κλίμα επιβάλλει επιτακτικά την ανάγκη να  δώσουμε Αγάπη στους άλλους.   Χρειάζεται σαφήνεια στην έκφραση των συναισθημάτων καθώς ο Ερμής μας εμποδίζει να αποδελτιώσουμε σωστά τα μηνύματα που λαμβάνουμε. Υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης υποθέσεων που εκκρεμούν. Η Αφροδίτη και ο Ερμής  σε σύνοδο θα κάνει τις σχέσεις πιο παθιασμένες. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα θα αναθερμάνει σχέσεις από το παρελθόν και θα δημιουργήσει  τάσεις κτητικότητας που ενδέχεται  να εκδηλωθεί με σκηνές ζήλιας. Ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

H Πανσέληνος που πραγματοποιείται τις 4 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας. Εφόσον χρησιμοποιήσετε την αστείρευτη γοητεία σας, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε. Μην ξεχνάτε το μέτρο. Την Πέμπτη το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες σε επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή η αντίθεση Ήλιου - Δία θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας και να σκορπίσετε αγάπη την οποία θα εισπράξετε εις διπλούν. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα θα ευνοήσει τις σχέσεις με φίλους που θα εκτιμήσουν τις αναμφισβήτητες ικανότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο Λέοντα την Τετάρτη θα σας ωθήσει να πραγματοποιήσετε ξεκαθαρίσματα. Το εξάγωνο του Ήλιου - Ουρανού θα ανοίξει νέες προοπτικές στον επαγγελματικό σας χώρο αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα θα ενισχύσει την κοινωνικότητά σας και θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που ήδη γνωρίζετε. Συνιστώ να οργανώσετε συνεστιάσεις που θα σας ανταμείψουν με τη θέρμη και τη γενναιοδωρία που θα σκορπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί καθότι η Αφροδίτη κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Εάν εξασκήσετε τη γοητεία σας θα επηρεάσετε άτομα κύρους που μπορεί να σας παρέχουν βοήθεια στον επαγγελματικό στίβο. Το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου θα σας βοηθήσει να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν χροιά μακροβιότητας. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θα σας δώσει την ώθηση να αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή να αποφύγετε τις υπερβολές καθότι η αντίθεση Ήλιου - Δία εμπνέει τέτοιου είδους συμπεριφοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη Δευτέρα το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού σας κάνει πιο κεφάτους. Θα ψυχαγωγηθείτε με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα ίσως νοιώσετε ανασφάλεια στον αισθηματικό, αλλά και οικονομικό τομέα. Θα βιώσετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας. Η Πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τον οικονομικό τομέα. Προσέξτε να μην κάνετε λανθασμένη διαχείριση κυρίως την Παρασκευή όπου η αντίθεση Ήλιου - Δία μεγεθύνει το πρόβλημα κάνοντας σας σπάταλους. Μην δώσετε χώρο στην καχυποψία σας καθότι όποιος ψάχνει  βρίσκει κάτι που θα σας στενοχωρήσει.  

ΛΕΩΝ

Ο Ποσειδώνας στις αρχές της εβδομάδας εντείνει τη φαντασία, αλλά εστιάζει την προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στο ζώδιό σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να περάσετε όμορφα τη βραδιά σας. Το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου την Πέμπτη εμπνέει για επικοινωνία, όμως ο Ερμής δυσχεραίνει τη συνεννόηση. Την Παρασκευή η αντίθεση Ήλιου - Δία σας κάνει ανυπόμονους.  Την Κυριακή  το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα θα σας ευνοήσει  να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες με τη βοήθεια των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η  Πανσέληνος την Τετάρτη στον άξονα Λιονταριού - Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει μελαγχολική διάθεση με τάση απομόνωσης.  Την Πέμπτη η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη συντροφικότητά σας.  Ταυτόχρονα ο Ήλιος στον Υδροχόο σας προτρέπει να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ένα ερωτικό πάθος μπορεί να  βιώσετε με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα.  Η αντίθεση Ήλιου - Δία θα σας βοηθήσει να κάνετε μία όμορφη ανάπαυλα από την καθημερινότητα και την πίεση. Ίσως νοιώσετε την ανάγκη της οικογενειακής θαλπωρής.
ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου την Τετάρτη θα κάνει άκρως ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή. Θα δεχτείτε προσκλήσεις για έξοδο με υψηλή πιθανότητα να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν. Η αντίθεση Ήλιου - Δία θα σας δώσει μία τάση υπερβολής. Μην δώσετε υποσχέσεις που θα δυσκολευτείτε να τηρήσετε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, μπορεί να σας χαρίσει την έμπνευση να εφαρμόσετε στον επαγγελματικό στίβο μία έξυπνη ιδέα που είχατε από καιρό στο μυαλό σας και δεν τολμούσατε να εκφράσετε. Δημιουργικό το τέλος της εβδομάδας κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Όσοι έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας θα είστε πολύ απορροφημένοι από τις ετοιμασίες και δεν θα έχετε χρόνο για ξεκούραση. Όσοι είστε μόνοι θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για να περάσετε το χρόνο σας. Στις 8 του μήνα με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα η γοητεία σας θα είναι έντονη και θα δεχτείτε λόγια θαυμασμού. Μια σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα, βασισμένη στην ερωτική χημεία. Οι ικανότητές σας στον επαγγελματικό χώρο θα αναγνωριστούν με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 4 Φεβρουαρίου. Θα ανταμειφθείτε για τις υπηρεσίες σας και θα οργανώσετε το μέλλον σας στοχεύοντας σε ηγετικές θέσεις. Μην πείτε μεγάλα λόγια στις 6 με την αντίθεση Ήλιου - Δία όσο κι αν επιθυμείτε να διακριθείτε στη δουλειά σας. Ίσως φανείτε ασυνεπείς στα καθήκοντά σας αλλά δεν θα έχετε σημαντικές επιπτώσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ασυνήθιστη γνωριμία στις 2 Φεβρουαρίου θα σας προκαλέσει ερωτικά συναισθήματα και θα προκύψει ξαφνικά ένας δεσμός που θα σας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι προσέξτε μήπως βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και αδικήσετε το σύντροφό σας ή μήπως κάνετε κάτι που θα τον δυσαρεστήσει. Προσεγγίστε τον καλοπροαίρετα και ακούστε τι έχει να σας πει για να αποφύγετε έναν άσχημο τσακωμό. Θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον, θα κανονίσετε ζητήματα σπουδών ή θα ξεμπλέξετε μια νομική υπόθεση στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Θα είστε αξιαγάπητοι, γενναιόδωροι και αισιόδοξοι. Μη δώσετε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσετε στις 6 του μήνα με την αντίθεση Ήλιου - Δία. Θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και μπορεί να υπερβάλετε στον τρόπο που θα διεκδικήσετε το δίκιο σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Η ανησυχία για το μέλλον θα σας κάνει να απομονωθείτε με το εξάγωνο Ερμή -Κρόνου στις 5 Φεβρουαρίου για να σκεφτείτε με την ησυχία σας τις εναλλακτικές λύσεις. Θα είστε πιο αισιόδοξοι στις 8 με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα και η επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι ήρεμη και εποικοδομητική. Θα νιώθετε έτοιμοι να ζήσετε έντονα και μια γνωριμία σε ένα ταξίδι μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική. Η ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς και δυνατοί θα σας ωθήσει να αναζητήσετε τρόπους να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα και να δρομολογήσετε ασφαλιστικά ή κληρονομικά θέματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και τις σπατάλες στις 6 με την αντίθεση Ήλιου - Δία. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και να μη χαλάσετε περισσότερα χρήματα από όσα σας περισσεύουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Με ήρεμο αλλά αποφασιστικό τρόπο θα κάνετε ξεκαθαρίσματα, θα βάλετε όρους ή θα προχωρήσετε σε ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Ίσως στεναχωρήσετε τον σύντροφό σας με την επιπόλαιη ή αυθάδη συμπεριφορά σας στις 6 με την αντίθεση Ήλιου - Δία. Έχετε ανάγκη από αγάπη και αποδοχή και θα τον πιέσετε να σας πει τι ακριβώς νιώθει. Στις 2 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού θα είστε ετοιμόλογοι, ανυπόμονοι, δραστήριοι και θα μπορείτε να πείσετε τους πάντες με τα επιχειρήματά σας. Ίσως παρουσιαστεί μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ή μια πολλά υποσχόμενη πρόταση θα σας ενθουσιάσει στις 8 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα.
ΙΧΘΥΣ
 
Θα είστε αρκετά προβληματισμένοι αυτή την εβδομάδα με την εξέλιξη της αισθηματικής σας σχέσης και ίσως απογοητευτείτε λίγο από τη συμπεριφορά του ατόμου που αγαπάτε. Σκεφτείτε μήπως χειροτερεύετε την κατάσταση με τη συμπεριφορά σας. Στις 8 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα θα κάνετε εντυπωσιακή εμφάνιση σε μια συγκέντρωση φίλων και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία. Θα έχετε ευκαιρία να προωθήσετε μια ιδέα ή ένα επαγγελματικό σχέδιο στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Θα προβληθείτε, θα υποστηρίξετε έναν συνάδελφο και θα δουλέψετε με όρεξη για να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες. Μπορεί να κάνετε επιπολαιότητες ή λάθη στις 6 Φεβρουαρίου με την αντίθεση Ήλιου - Δία. Δύσκολα θα συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας, θα ψάχνετε εύκολες λύσεις και ίσως εκτεθείτε.
 
ΠΟΤΕ  Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΧΕΙ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

4/2/15 από τις 7 .32’ έως  7.45’ της επομένης ημέρας η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Λέοντα. Επειδή είναι ανάδρομος ο Δίας στην ίδια θέση ενδέχεται να μετανιώσετε για θέματα που αφορούν τα παιδιά και τ α επιχειρηματικά σας σχέδια.
7/2/15 από  τις 00. 10’ έως 20.43’ η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στην Παρθένο. Να αποφύγετε την έντονη επικριτική διάθεση και την επιμονής στις λεπτομέρειες. Προσέχετε την διαχείριση των χρημάτων στον επαγγελματικό στίβο.
9/2/15 από τις 13.59’ έως τις 09.04’ της επομένης η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Ζυγό. Ο κυβερνήτης αυτής της παύσης είναι ο Ήλιος στον Υδροχόο που μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσαρέσκεια σε κοινωνική εκδήλωση και παρεξήγηση που οφείλεται στην ανάδρομη πορεία του Ερμή.
 
Για λίγες μέρες ακόμη και όλα θα διορθωθούν.
 
Πηγή: flowmagazine.gr
επιστροφή στην κορυφή