xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: 4 συλλήψεις για ναρκωτικά (φωτο)

astynomikoi peripoliko

Κατασχέθηκαν κάνναβη, κοκαΐνη και ναρκωτικά δισκία

Τέσσερα άτομα για 3 διαφορετικές υποθέσεις ναρκωτικών συνελήφθησαν την Πέμπτη και χθες Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, συνελήφθη προχθές το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 42χρονος, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 316,4 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

nar ver sun

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε.

nar ser sun

Επίσης, χθες τα ξημερώματα συνελήφθησαν στη δυτική Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 23χρονος Αλβανός και μία 35χρονη Ελληνίδα, καθώς ο 23χρονος, διαπιστώθηκε να παραλαμβάνει από όχημα στο οποίο επέβαινε η συνεργός του, μία χειραποσκευή που περιείχε ποσότητες κάνναβης βάρους 3 κιλών και 108 γραμμαρίων, καθώς και χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ.
Επίσης, στην κατοχή του 23χρονου και σε έρευνα της κατοικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,3 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την κατοχή της 35χρονης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.

nar kil sun

Τέλος, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 32χρονος, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 20,27 γραμμάρια κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη,
- 32,74 γραμμάρια κάνναβη,
- 17 ναρκωτικά δισκία και
- 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

επιστροφή στην κορυφή