Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

τον Γιάννη Γιώργο (βίντεο)

267378492 585374155881662 5240186896748210386 n

«Ένας κύκλος πρέπει να κλείσει όταν είσαι ψηλά, όχι όταν δεν σε θέλει κανένας»

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, στον "αέρα" του Radio Star και στην εκπομπή "Ειδήσεις Αλλιώς", σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας "ξετυλίχθηκε" όχι μόνο ο πολιτικός και αυτοδιοικητικός, αλλά ο άνθρωπος Γιάννης Γιώργος.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τα κοινά από πολύ νεαρή ηλικία, χωρίς να κρύψει τη μεγάλη του αγάπη που είναι η Αυτοδιοίκηση. «Μια φορά αυτοδιοικητικός, για πάντα αυτοδιοικητικός», υπογράμμισε, χωρίς ωστόσο να κρύψει τον επόμενο στόχο του στο πολιτικό στίβο, που είναι η υποψηφιότητά του για το Βουλευτικό αξίωμα. «Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή, θα δούμε. Εάν και εφόσον γίνει η επιλογή στο δικό μου πρόσωπο να εκπροσωπήσω τη Χαλκιδική και κάπου αλλού με την παράταξή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο ενάμιση χρόνος. Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, είναι της άποψης ότι «ένας κύκλος πρέπει να κλείσει όταν είσαι ψηλά, όχι όταν δεν σε θέλει κανένας», σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μπορούν να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά.
Ακόμη ο κ. Γιώργος αναφέρθηκε στη δραστηριοποίηση της Αντιπεριφέρειας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην αναβάθμιση των οδικών αξόνων τα τελευταία δύο χρόνια. «Καταφέραμε σε αυτό το διάστημα πολλά, αλλά υπολείπονται πολλά περισσότερα, που θα έρθει η σειρά τους», ανέφερε, επισημαίνονται ότι τα χρόνια της οικονομικής κρίσης υπήρξε μείωση 75% από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προς τις Περιφέρειες, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται πολλά προβλήματα. Στάθηκε ιδιαίτερα στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Κασσάνδρας, μεταφέροντας τη δέσμευση του Υπουργού για την ολοκλήρωση του "ορφανού" χιλιόμετρου της Ποτίδαιας μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και την ολοκλήρωση εντός του 2022 του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου.
Ωστόσο η συζήτηση δεν στάθηκε μόνο στα "τεχνικά" θέματα της Αντιπεριφέρειας. Ο κ. Γιώργος αναφέρθηκε για την χαρά που παίρνει για κάθε γνωριμία με ανθρώπους σε όλες της γωνιές της Χαλκιδικής, τονίζοντας ότι από αυτούς τους ανθρώπους εισπράτει κριτική χωρίς σκοπιμότητα. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πισώπλατα μαχαιρώματα που υπάρχουν στο χώρο της πολιτικής.
Ακόμη μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη που είναι η θάλασσα, καθώς είναι γιος ψαρά, για την οικογένειά του και για τη στήριξη που λαμβάνει από τους δικούς του ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής, αλλά και για τις μαγειρικές του ικανότητες, ενώ η συζήτηση φορτίστηκε ιδιαίτερα, όταν απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Κορίνας Ζολλά, αναφέρθηκε στον θαυμασμό του προς τη μητέρα του, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

 

</p

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 19:37

Τελευταία άρθρα από τον/την Κορίνα Ζόλλα

Halkidikifocus 2014-2020