xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Την κοινωνική δράση του Δήμου Πολυγύρου «Κανένας Μόνος», στηρίζει ο Απ. Πάνας

pan koip

Κάλεσε τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της περιοχής να στηρίξουν το έργο

Είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας, στηρίζοντας με τη συμβολική αυτή κίνηση αδύναμες οικογένειες στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που διοργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου «Κανένας Μόνος».

Ο κ. Πάνας τόνισε, πως οι πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και δίνουν «ανάσα ζωής» σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε λόγω πανδημίας επισημαίνοντας, πως το έργο του Δήμου, των εργαζομένων, αλλά και των εθελοντών είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Παράλληλα σημείωσε, πως είναι απαραίτητο να γίνονται συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους τοπικούς φορείς και περιφερειακές αρχές, ώστε να καλυφθούν τα σημαντικά κενά της πολιτείας για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.

Κάλεσε επίσης, όλους τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, να στηρίξουν το έργο αυτό, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές που οι ανάγκες είναι πολλές, προκειμένου να ανακουφιστούν και να στηριχθούν έμπρακτα, άπορες και κοινωνικά αδύναμες οικογένειες, δηλώνοντας πως και ο ίδιος θα συνεχίσει να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Τέλος, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους όσοι μετέχουν για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής, οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία του.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2