ΡΟΗ 24/7:

Τα φώτα της "Ονειρούπολης" έσβησαν αλλά τα όνειρα μικρών και μεγάλων συνεχίζονται (ΦΩΤΟ)

FB IMG 1641217766766

"Αυλαία" για το δημοφιλές χριστουγεννιάτικο πάρκο

Το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων ανανέωσε το ραντεβού του με τους χιλιάδες επισκέπτες του για τον Δεκέμβριο του 2022

Η ώρα για την ολοκλήρωση της φετινής παραμυθένιας Ονειρούπολης έφτασε και τα πολύχρωμα και ατμοσφαιρικά φώτα στον δημοτικό κήπο της Δράμας, της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων όλης της Ελλάδας, έσβησαν… Συνήθως στους αποχαιρετισμούς καταγράφεται έντονη συγκίνηση, όμως στο μεγαλύτερο και ποιοτικότερο θεματικό πάρκο τα συναισθήματα της χαράς, της καλής διάθεσης και της ελπίδας είναι τόσο έντονα που κυριάρχησαν ακόμη και την ώρα του αποχωρισμού!

Μπορεί η ξεχωριστή φετινή και τόσο… φωτεινή Ονειρούπολη να ανήκει πλέον στο παρελθόν, όμως τα έντονα συναισθήματα, οι τρυφερές στιγμές και οι μοναδικές αναμνήσεις κατά τη διάρκεια των 29 ημερών λειτουργίας της, αποτελούν πολύτιμα εφόδια για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μέχρι να έρθει ξανά η ώρα της αντάμωσης, τον Δεκέμβριο του 2022. Τα όνειρα δεν γίνεται να σταματήσουν και όσοι έχουν πρωταγωνιστήσει ως επισκέπτες στο όμορφο παιδικό παραμύθι που γράφεται κάθε χρόνο στην Ονειρούπολη, το γνωρίζουν καλά… Εξάλλου, με έναν τρόπο μαγικό, όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στην πανέμορφη Ονειρούπολη, όπου «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρο!».

Η σεμνή τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου και επί σκηνής, πέρα από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, βρέθηκαν τα σκανταλιάρικα ξωτικά και οι αγαπημένες μασκότ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο καλοκάγαθος ήρωας μικρών και μεγάλων Άη Βασίλης, ο οποίος παρέδωσε το κλειδί της Ονειρούπολης στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Δράμας Λευτέρη Καλλινικίδη. Με ευχές για τη νέα χρονιά, ευχαριστίες για τη συνεισφορά στην πραγματοποίηση της φετινής Ονειρούπολης, αλλά και με την ελπίδα πως η επόμενη, σε λίγους μήνες από τώρα, θα διεξαχθεί κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε βέβαια στους εθελοντές της διοργάνωσης, οι οποίοι διαχρονικά αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της και χωρίς την παρουσία τους η Ονειρούπολη δεν θα ήταν τόσο ξεχωριστή…

FB IMG 1641218432478

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της φαντασμαγορικής Ονειρούπολης ήταν ταυτόχρονα και το πρώτο για το νέο έτος, το 2022, και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να κάνει το πιο γούρικο ποδαρικό για τη νέα χρονιά σε έναν τόπο παραμυθένιο. Επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας και φυσικά οι μόνιμοι υποστηρικτές της εκδήλωσης από τη Δράμα βιώσαν ιδιαίτερα συναισθήματα, τρυφερότητα και ρομαντισμό, διασκέδαση και ψυχαγωγία, χαρά και συγκίνηση και φυσικά αγάπη, σε αυτό το ξεκίνημα του νέου χρόνου. Εξάλλου, από το 2004, η παραμυθένια Ονειρούπολη και η καλυμμένη με μια μαγική αστερόσκονη Δράμα είναι απόλυτα συνυφασμένες με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για αυτή την περίοδο του χρόνου.

FB IMG 1641218429368

"Πλέον, η Ονειρούπολη, ως σκηνικό ενός τρυφερού παιδικού παραμυθιού, ξέχειλο από τη μαγεία της εορταστικής περιόδου, ανήκει στο παρελθόν. Η Ονειρούπολη, όμως, ως ένα κομμάτι των ονείρων μικρών και μεγάλων εξακολουθεί να υπάρχει! Γιατί η Ονειρούπολη συνεχίζει να ζει μέσα στις καρδιές όλων των επισκεπτών της και χτυπάει δυνατά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Ραντεβού τον Δεκέμβριο του 2022, σε περίπου 11 μήνες από σήμερα, στην Ονειρούπολη 2022-2023… Ο χρόνος ήδη άρχισε να μετράει αντίστροφα! Καλή αντάμωση!", αναφέρουν οι διοργανωτές.

FB IMG 1641218439811

επιστροφή στην κορυφή