xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1613081014603

Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα στη Χαλκιδική

Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες και σποραδικές βροχές αναμένονται την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης αλλά και στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 14, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στην Ήπειρο από 0 έως 14, στην Ανατολική Στερεά από 1 έως 16, στη Δυτική Στερεά από 6 έως 13, στην Πελοπόννησο από 3 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 15, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 16, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στον Πολύγυρο αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η ορατότητα τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νέα Μουδανιά αναμένονται αραιές νεφώσεις και τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί και ανατολικοί έντασης 1 μποφόρ. Η ορατότητα το βράδυ και αργά τη νύχτα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή