ΡΟΗ 24/7:

Κ. Νοτοπούλου: "Οι ξενοδόχοι μετρούν τις πληγές τους"

NOTOPOYLOY PARL

"Αγνοείται η κυβέρνηση" αναφέρει η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Οι ξενοδόχοι εκπέμπουν SOS», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, «η κυβέρνηση όμως "αγνοείται"», προσθέτει.

Σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου,

«Η μαγική εικόνα που για ακόμη μια φορά επιχειρεί να καλλιεργήσει ο κ. Κικίλιας στον τουρισμό την ώρα που οι ξενοδόχοι εκπέμπουν SOS αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και με τα προβλήματα των ανθρώπων.

Οι επαγγελματίες του κλάδου μετρούν πληγές εδώ και δυο χρόνια και η αυξημένη κινητικότητα των εορτών σε συγκεκριμένους προορισμούς δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για να καλύψει τα τεράστια χρηματοδοτικά κενά ούτε τους δύσκολους μήνες που έρχονται με την επέλαση της Ο και το κύμα ακυρώσεων.

Σε αυτό το εκρηκτικό μείγμα ανασφάλειας και υπονόμευσης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του τουρισμού, η κυβέρνηση για άλλη μια φορά τους γυρνάει την πλάτη.

Επιτέλους! Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και η κυβέρνηση οφείλει να δει την πραγματικότητα και να στηρίξει με ουσιαστικά μέτρα τον κλάδο».

επιστροφή στην κορυφή