xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: "Ο “μάγος χωρίς δώρα” αναπληρωτής υπουργός αυτοδιοίκησης ήρθε τελικά με άδεια τα χέρια"

MALAMA 13JAN22IMG 2957

Αιχμές για την επίσκεψη Πέτσα στη Χαλκιδική

Για "άκρατο κομματικό ενθουσιασμό" τοπικών παραγόντων της Χαλκιδικής κάνει λόγο η βουλευτής και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κυριακή Μάλαμα, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα σε Πολύγυρο και Νέα Μουδανιά.

Σε δήλωσή της η κ. Μάλαμα αναφέρει:

"Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες αλλεπάλληλες δηλώσεις τοπικών παραγόντων που εκθειάζουν το έργο του αναπληρωτή υπουργού αρμοδίου για την αυτοδιοίκηση, ο οποίος επισκέπτεται αυτές τις ημέρες την Χαλκιδική. Όμως, παραμένει ακατανόητο από που πηγάζει αυτός ο άκρατος κομματικός ενθουσιασμός. Οι δήμοι της Χαλκι​δικής αντιμετωπίζουν ακραία υποστελέχωση, απόλυτη υποχρηματοδότηση και τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η Χαλκιδική βρίσκονται εδώ και δύο χρόνια ξεχασμένα στις καλένδες. Σε κάθε πλημμύρα κυριολεκτικά "τρέμει το φυλλοκάρδι" των πολιτών, οι υπηρεσίες της αυτοδιοίκησης προς τους πολίτες υποβαθμίζονται εξαιτίας της έλλειψης πόρων και η καθημερινότητα του δημότη γίνεται όλο και χειρότερη.

Εμείς καλούμε τον κ. Πέτσα να παρουσιάσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα, να καταθέσει πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων για τα έργα που έχει ανάγκη η αυτοδιοίκηση και να απαντήσει με στοιχεία στα μεγάλα ανοικτά μέτωπα που ταλανίζουν την Χαλκιδική. Κατά τα άλλα δεν μας εκπλήσσει ο παροξυσμός θριαμβολογίας που τον πλαισιώνει. Εκλογές πλησιάζουν άλλωστε...".

269897275 342906970645199 4913131200185893482 n

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2