ΡΟΗ 24/7:

Φεστιβάλ τερμάτων στη Βεστφαλία, πατάει «γκάζι» η Γκάνα

Προγνωστικά Στοιχήματος

H πρόταση της ημέρας

Γεμάτο κουπόνι απόψε, με την προσοχή μας να επικεντρώνεται στη Γερμανία και στο Κόπα Άφρικα

Η απόλυτη ιστοσελίδα για το στοίχημα live

122. Γκαμπόν – Γκάνα (21:00)

Στον 3ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, η Γκαμπόν καλείται να φτάσει στο «2 στα 2», που θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της, καθώς έχει μπροστά της την Γκάνα. Με Ομπαμεγιάνγκ και Λεμινά στη σύνθεσή της, μιας και εμφάνισαν αρνητικό τεστ, βέβαια έχει άλλους 5 παίκτες που νοσούν από τον κορωνοϊό. Η τυπικά φιλοξενούμενη ηττήθηκε από το Μαρόκο και πλέον δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια. Χωρίς απουσίες, θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

➥ Θα δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στα «μαύρα αστέρια», με μία μικρή κάλυψη, οπότε με το 2 (-0.25 Α.Η.) παίρνουμε απόδοση 1.75.

132. Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ (21:30)

Στην Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ προέρχεται από νίκη – ανατροπή με την Άιντραχτ (3-2), σε ματς που σίγησε ο φορ Χάαλαντ. Σταθερά στο Νο. 2 η Μπορούσια, ουσιαστικά θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τη συγκεκριμένη θέση, καθώς δύσκολα θα μπορέσει να προσπεράσει την Μπάγερν. Της πηγαίνουν τα ματς την ημέρα Παρασκευή, έχει το ασύλληπτο σερί 22-8-0. Με παράδοση και κόντρα στη Φράιμπουργκ. Η φιλοξενούμενη αξίζει το χειροκρότημα έως τώρα. Με απολογισμό 8-6-4, βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Δεν φοβάται έδρες και αντιπάλους. Κομβικές οι απουσίες των Φλέκεν (κίπερ) και Σλότερμπεκ (αμυντικός).

➥ Ματς που λογικά θα έχει υψηλό τέμπο, οπότε το Over 3 (στο 1.88) είναι μία καλή περίπτωση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

επιστροφή στην κορυφή