Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε πρόστιμα για μάσκα στη Χαλκιδική

84a66b27fe1520eca530e14ef4835dbb XL

Πρόστιμο και "λουκέτο" σε ίντερνετ καφέ της Θεσσαλονίκης για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά

Πέντε πρόστιμα επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Τρίτη στη Χαλκιδική, μετά από 1.155 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα σε επιβάτες ΙΧ και ένα σε πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Κεντρική Μακεδονία χθες διενεργήθηκαν 4.158 έλεγχοι και επιβλήθηκαν συνολικά 36 πρόστιμα, καθώς διαπιστώθηκαν:

- 10 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες, ιδιοκτήτες και εργαζόμενους καταστημάτων καθώς και λαϊκής αγοράς. Συγκεκριμένα στην Ημαθία επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε πελάτες, στην Πέλλα 2 σε εργαζόμενους και 3 σε ιδιοκτήτες, στην Πιερία 2 σε εργαζόμενους καταστημάτων και ένα σε εργαζόμενο λαϊκής αγοράς και στη Χαλκιδική ένα σε πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, 10 παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτες οχημάτων, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν στην Πέλλα, 3 στην Πιερία, ένας στις Σέρρες και 4 στη Χαλκιδική.
- 16 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από πεζούς σε εξωτερικό χώρο. Ειδικότερα στην Ημαθία επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα και ισάριθμα στο Κιλκίς, στην Πέλλα 6, στην Πιερία ένα και στις Σέρρες 5.

froutokosmos2

Παράλληλα χθες στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκαν 81 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, καθώς και:

- σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνη ίντερνετ καφέ, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 1 παράβαση στον πελάτη,
- 2 παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,
- 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020