ΡΟΗ 24/7:

"Να ενισχυθεί η υποστελεχωμένη Επιτροπή Ανταγωνισμού"

FOTO epitropi antagwnismou

Συνάντηση του Ν. Ανδρουλάκη και του Απ. Πάνα, με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Την ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ώστε να αυξηθούν οι έλεγχοι στην αγορά ζήτησε ο Πρόέδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκη, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στην οποία συμμετείχε και ο Βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας.
Η συνάντηση, επίκεντρο της οποίας ήταν τα φλέγοντα ζητήματα της ακρίβειας και του ελέγχου της αγοράς, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενόψει της επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσαν και θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής, με αντικείμενο την ακρίβεια και τις προτάσεις του Κινήματος για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Μετά το πέρας της εποικοδομητικής συνάντησης, επισημάνθηκαν τα εξής: «Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και το κύμα ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Είναι κρίσιμο, να ενισχυθεί η υποστελεχωμένη Επιτροπή Ανταγωνισμού, ώστε να αυξηθούν οι έλεγχοι στην αγορά και να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια σε βασικά αγαθά και προϊόντα».

επιστροφή στην κορυφή