Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σέρρες: "Άνοιγαν" αυτοκίνητα και έκλεβαν χρήματα και αντικείμενα

klopsulser rom

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε για διακεκριμένες κλοπές περιλαμβάνονται και 3 συνεργοί του συλληφθέντος

Ένας 30χρονος συνελήφθη για διακεκριμένες κλοπές το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 συνεργών του, ενός 21χρονου και δύο 24χρονων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού το βράδυ της 20ής Ιανουαρίου σε περιοχή των Σερρών, παραβίασαν 3 οχήματα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, εργαλεία και άλλα αντικείμενα αξίας περίπου 1.200 ευρώ.

Με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, εντοπίσθηκε άμεσα ο ένας άνδρας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευές ενδοεπικοινωνίας.

Επιπλέον, σε όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο, καθώς και μέρος των παραπάνω κλεμμένων αντικειμένων με τα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμους κατόχους τους.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 9 έως 16 Ιανουαρίου 2022 σε περιοχές των Σερρών, διέπραξαν επίσης:

- Διάρρηξη αποθήκης ημεδαπού, από όπου αφαίρεσαν ένα κινητήρα και λάστιχα οχήματος αξίας 1.900 ευρώ.
- Κλοπή από αγρόκτημα ημεδαπού, αφαιρώντας μεταλλικά δοκάρια αξίας 1.200 ευρώ, τα οποία εγκατέλειψαν κατά τη διαφυγή τους.
- Διάρρηξη οικίας ημεδαπής, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα άγνωστης αξίας.
- Διάρρηξη οχήματος, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020