Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα εποχή στην Ουρουγουάη, χωρίς κίνητρο η Βραζιλία

Προγνωστικά Ημέρας

Πληρώνουν οι Εθνικές

Ύστερα από 15 χρόνια και 221 ματς, ο Όσκαρ Ταμπάρες αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της «Σελέστε», η οποία παίζει τα… ρέστα της στην έδρα της Παραγουάης, με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Το Εκουαδόρ υποδέχεται τη Βραζιλία, σύμμαχός του, το υψηλό υψόμετρο.

Στοίχημα: τι είναι η πτωση αποδοσεων

745. Ισημερινός - Βραζιλία (23:00)

Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αλλά δεν παύει να θέλει να διατηρήσει την πρωτιά και το αήττητο (11-2-0) στον προκριματικό όμιλο για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Ο Ισημερινός έχει ως «όπλο» το υψόμετρο, που πάντα δυσκολεύει τις ομάδες οι οποίες δεν είναι συνηθισμένες να αγωνίζονται σε αυτό, ενώ παραμένει στην 3η θέση και το +6 από την Κολομβία και το Περού. Ο κόουτς Τίτε τόνισε πως η πίεση για το αποτέλεσμα θα υπάρχει πάντα στη Βραζιλία είτε έχει βαθμολογικό κίνητρο είτε όχι, οπότε δεν τίθεται θέμα να μη «χτυπήσει το παιχνίδι.

 ➥ Η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες και προσφέρεται σε απόδοση 3.40.

747. Παραγουάη - Ουρουγουάη (28/1, 01:00)

Αγώνας με μεγάλη ιδιαιτερότητα. Όχι μόνο επειδή είναι κρίσιμος στην προσπάθεια πρόκρισης των δύο ομάδων στο Μουντιάλ 2022, αλλά και για το γεγονός πως θα είναι ο πρώτος της Ουρουγουάης χωρίς τον Όσκαρ Ταμπάρες, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ύστερα από 15 χρόνια και 221 ματς. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναλαμβάνει βαρύ φορτίο, αντικαθιστώντας ένα ποδοσφαιρικό θρύλο για τη χώρα, ενώ η «Σελέστε» βρίσκεται στην 7η θέση του γκρουπ με 16 βαθμούς (4-4-6) και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Από την πλευρά της, η 9η Παραγουάη (2-7-5) παίζει το τελευταίο της «χαρτί» για την πρόκριση, αλλά παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας τη χειρότερη επίθεση (9 γκολ) μαζί με τη 10η και τελευταία της βαθμολογίας, Βενεζουέλα.

➥ Επιλέγουμε το διπλό με την απαραίτητη κάλυψη στο ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.85.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020