xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Ν. Προποντίδας

dei enaerites3

Για την ενίσχυση του δικτύου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, από τις 8.00 έως τις 14.00 στις περιοχές Ζωγράφου- οι περιοχές στην έξοδο του χωριού προς Ν. Τρίγλια, τα εργοστάσια: Ιντερμπετόν, Σιδηροτεχνική και γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση, στις παρακάτω περιοχές της Νέας Καλλικράτειας:
- Από τις 8.00 έως τις 14.00 στις περιοχές των οικισμών Κάμπος, Δροσιά, Χρυσή Αμμουδιά από την έξοδο της Νέας Καλλικράτειας (περιοχή Κοιμητηρίων) και οι παρακείμενοι δρόμοι της Παραλίας (Καραϊσκάκη, Ρωμανού, Κάτω Αριστοτέλους, Λεωφόρος Αγίου Παύλου, Φιλαδελφέων, Τσιμισκή).
- Από τις 10.00 έως τις 14.00 στις περιοχέςε Δροσιά, Άνω Δροσιά, Φοίνικες, Κάμπος (Περιοχή Νέου Δημοτικού Σχολείου Καλλικράτειας).

froutokosmos1

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2