xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αντιδράσεις για τα επεισόδια στον αγώνα Κασσάνδρειας - Γαλάτιστας

gipedo kassandrias 1archv

Οι ανακοινώσεις των ομάδων

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται τα χθεσινά γεγονότα στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρης Κασσανδρείας και Ανθεμούς Γαλάτιστας, μια αναμέτρηση για τα Play Out της Α1 κατηγορίας Χαλκιδικής. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σε κοινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "η δημοτική αρχή της Κασσάνδρας και το Δ.Σ. του ιστορικού μας συλλόγου ενωμένοι καταδικάζουν τα χθεσινά γεγονότα. Δεν υπάρχει κερκίδα για τη βία στα γήπεδα. Ελάτε να γεμίσουμε τα γήπεδα με υγιείς φιλάθλους που θα αφήσουν μακριά τη βία. Να κάνουμε όλων των ειδών τις αθλητικές συναντήσεις γιορτή και ημέρα χαράς, εδώ στην χώρα που γέννησε το Ολυμπιακό Πνεύμα".

Ο Αθλητικός Σύλλογος "ΑΝΘΕΜΟΥΣ" Γαλάτιστας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Τα λόγια έχουν στερέψει για να περιγράψουμε συναισθήματα, σκέψεις και γεγονότα.

Στις ημέρες που διανύουμε, που το θέμα της βίας έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση και το σοκ του θανάτου του ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΛΚΗ δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη, γίναμε θύματα ξυλοδαρμού από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και ¨φιλάθλους¨ αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι έκριναν πως αυτός είναι ο τρόπος να αντιδράσουν στην αδικία που αισθάνθηκαν από τους διαιτητές.

Το γεγονός ότι προπονητής, ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας ξεκίνησαν ημέρα Σάββατο να κάνουν αυτό που κάνουν κάθε βδομάδα, να ασκήσουν το χόμπι τους παίζοντας ποδόσφαιρο, και τελικά βρέθηκαν κάποιες ώρες αργότερα να μετρούν μώλωπες από χτυπήματα και ο προπονητής μας να διακομίζεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, προκαλεί οργή και θλίψη για τα παιδιά αυτά και το ποδόσφαιρό μας.

Τώρα είναι η στιγμή να μετρήσουμε τις δυνάμεις των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε ακραίες συμπεριφορές οι οποίες μαστίζουν το ποδόσφαιρό μας. Περιμένουμε από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΣΧ να επιβάλλουν τις προβλεπόμενες ποινές από τον πειθαρχικό κώδικα της Ε.Π.Ο. καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξουμε ποιο ποδόσφαιρο θέλουμε να εκπροσωπούμε.

Προανάκριση γίνεται από το Α.Τ. Κασσάνδρας όπου θα σχηματιστεί αυτεπάγγελτη δικογραφία και ως 'Α.Σ. ΑΝΘΕΜΟΥΣ' είμαστε στη διάθεση των αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υ.Γ.1: Οποιαδήποτε προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας είναι αστεία καθώς τα γεγονότα είναι στο σύνολό τους καταγεγραμμένα στις εκθέσεις των παρατηρητών και των διαιτητών".

269897275 342906970645199 4913131200185893482 n

Κ. Μάλαμα: "Να διακοπεί άμεσα το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Χαλκιδική, μέχρι να εξυγιανθεί"

Στο ζήτημα παρενέβη και η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κυριακή Μάλαμα, η οποία σε γραπτή δήλωσή της επισημαίνει:

"Τα αποτρόπαια γεγονότα που συνέβησαν χθες στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Άρη Κασσάνδρειας με τον Ανθεμούντα της Γαλάτιστας μας κάνουν όλους να ντρεπόμαστε. Η βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή στον αθλητισμό και απαιτούνται άμεσα και πολύ αυστηρά μέτρα. Πέρα από την κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών απαιτείται άμεση κι ρηξικέλευθη παρέμβαση από την πλευρά της Πολιτείας, η οποία πρέπει να διακόψει επ’ αόριστον το ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ανδρών της Χαλκιδικής. Χωρίς αναβολές και χωρίς αστερίσκους​. Απαιτείται διακοπή μέχρι την εξυγίανση και εισαγγελική διερεύνηση για τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν".

Οι δύο τραυματίες που διακομίστηκαν στο Γενικό Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, καθώς ο ένας έφερε κάταγμα στη μύτη και ο δεύτερος κακώσεις στον αυχένα, αφού υποβλήθηκαν σε προληπτικές εξετάσεις, έλαβαν εξιτήριο, καθώς δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.

Η Αστυνομία, η οποία κλήθηκε και έσπευσε άμεσα στο γήπεδο, έλαβε καταθέσεις, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπάγγελτα από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας για παράβαση διατάξεων της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2