xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Χαλκιδικής: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣΧ

SYRIZA logo Xalkidikis

Καλεί τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΧ, τα πολιτικά κόμματα και τους Βουλευτές του Νομού, να πάρουν θέση

Τη στήριξη στη Βουλευτή Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα δηλώνει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Χαλκιδικής, στην κόντρα που ξέσπασε με αφορμή τα επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Κασσάνδρειας - Γαλατιστας, καλώντας παράλληλα α υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΧ, τα πολιτικά κόμματα και τους Βουλευτές του Νομού, να πάρουν θέση για τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣΧ.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τα επεισόδια στον αγώνα Κασσάνδρειας - Γαλατιστας, η κ. Μάλαμα καταδικάζοντας τη βία, ζήτησε τη διακοπή του τοπικού Πρωταθλήματος. Στη συνέχεια η ΕΠΣΧ εξέδωσε ανακοίνωση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τη Βουλευτή Χαλκιδικής, η οποία απάντησε άμεσα (δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις εδώ).

Η ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Χαλκιδικής:

«Μόλις λίγες ώρες μετά το έγκλημα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, γίναμε μάρτυρες απίστευτων επεισοδίων στο γήπεδο της Κασσάνδρειας στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΡΗ Κασσάνδρειας και Ανθεμούντα Γαλάτιστας που προβλήθηκαν από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας

Για τα θλιβερά αυτά για το ποδόσφαιρο του Νομού μας γεγονότα, η Κυριακή Μάλαμα ως Βουλευτής του νομού μας, όφειλε και τοποθετήθηκε δημόσια, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό, όλων όσων αντιλαμβάνονται τις αθλητικές δραστηριότητες, ως χώρο άμιλλας αλλά και εκπαίδευσης των νέων και όχι ως χώρο κυριαρχίας των "τσαμπουκάδων" και των μπράβων.
Για την δημόσια αυτή θέση της, δέχτηκε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής μέσω ανοιχτής επιστολής του, επίθεση με απαράδεκτες και απαξιωτικές για το έργο ενός θεσμικού εκπροσώπου μας εκφράσεις που προσβάλουν δυστυχώς, το σύνολο του αθλητικού κόσμου (αθλητές - φιλάθλους) του Νομού μας.
Μιας επιστολής της ΕΠΣΧ που αποφεύγει να τοποθετηθεί και να καταδικάσει τα γεγονότα της Κασσάνδρας. Γνωρίζει ασφαλώς η ΕΠΣΧ ότι ανάλογα επεισόδια έγιναν και σε άλλον ποδοσφαιρικό αγώνα στη Στρατονίκη.

Κύριοι της διοίκησης της ΕΠΣΧ και συγκεκριμένα κύριε Σαριγιαννίδη. Το ύφος σας και οι χαρακτηρισμοί σας, δεν συνάδουν με κάποιον που οφείλει, να εκπροσωπεί το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου της Χαλκιδικής, παρά μόνο τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας πολιτικές πεποιθήσεις.
Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΧ, τα πολιτικά κόμματα και τους Βουλευτές του Νομού, να πάρουν θέση για τις απαράδεκτες και καταδικαστέες δηλώσεως του Προέδρου της ΕΠΣΧ, που αμαυρώσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού και θυμίζουν άλλες αλήστου μνήμης εποχές.
Η έλλειψη ευπρέπειας και μέτρου από διοικούντες έναν τέτοιο ευαίσθητο τομέα επιβεβαιώνουν δυστυχώς το γιατί έχουμε τέτοια αρνητικά φαινόμενα στο ποδόσφαιρο».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2