ΡΟΗ 24/7:

Σύσκεψη εργασίας στο ΥΜΑ-Θ για το Κτηματολόγιο

kalafatis kotsvlhs 696x321

Μέτρα για τη μείωση του χρόνου αναμονής

Με στόχο τη μείωση του χρόνου αναμονής στο Κτηματολόγιο της Θεσσαλονίκης μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου θα αναλάβουν υπηρεσίες νομικού περιεχομένου και υπηρεσίες front desk, ώστε να επιταχύνεται ο έλεγχος και η ασφαλής καταχώριση των αποτελεσμάτων στη βάση δεδομένων του Κτηματολογίου.

Αυτό ανακοινώθηκε μετά τη σύσκεψη που είχε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης με τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού κτηματολογίου Στέφανο Κοτσώλη και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Φινοκαλιώτη.

Σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο θα παρέχονται υπηρεσίες νομικού περιεχομένου και υπηρεσίες front-desk από ένα μητρώο 40 δικηγόρων, στο πλαίσιο σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης διάρκειας τεσσάρων ετών.

"Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους πολίτες. Να μην ταλαιπωρούνται στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο. Θα κάνουμε όσα βήματα χρειαστεί, για να εξυπηρετούνται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και πολίτες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από τις Υπηρεσίες του Κτηματολογίου", τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 09:09
επιστροφή στην κορυφή