xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έξι πρόστιμα για μάσκα στη Χαλκιδική

5e8432205be14

Καμπάνες και λουκέτο σε καταστήματα σε Ημαθία και Πέλλα για παράβαση των μέτρων

Έξι πρόστιμα επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Παρασκευή στη Χαλκιδική, μετά από 1.137 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε επιβάτες ΙΧ και ένα σε πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και 3 σε πελάτες καταστημάτων.

Στην Κεντρική Μακεδονία χθες διενεργήθηκαν 4.324 έλεγχοι και επιβλήθηκαν συνολικά 28 πρόστιμα, ως ακολούθως:

- 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθία, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 1 παράβαση στον πελάτη.
- 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στην Πέλλα, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 1 παράβαση στον πελάτη.
- 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων. Συγκεκριμένα στο Κιλκίς επιβλήθηκε ένα πρόστιμο σε πελάτη, στην Πέλλα 2 σε πελάτες, στις Σέρρες ένα σε ιδιοκτήτη και ένα σε εργαζόμενο και στη Χαλκιδική 4 σε πελάτες.
- 7 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από επιβάτες οχημάτων, εκ των οποίων μία παράβαση αφορά την Πέλλα, 4 τις Σέρρες και 2 τη Χαλκιδική.
- 8 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από πεζούς σε εξωτερικό χώρο. Ειδικότερα στην Ημαθία επιβλήθηκε ένα πρόστιμο, 3 στο Κιλκίς, ένα στην Πέλλα, ένα στην Πιερία και 2 στις Σέρρες.

froutokosmos2

Παράλληλα χθες στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκαν 57 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, καθώς και:

- 11 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους, ιδιοκτήτες και πελάτες καταστημάτων.
- 6 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2