xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Νιγρίτας ο Τζιτζικώστας

tzitzi el nig

"Τιμούμε τη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα όλοι εμείς ελεύθεροι", είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Νιγρίτας Σερρών συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και κατέθεσε στεφάνι, ενώ παρακολούθησε και τη μαθητική παρέλαση. Τον Περιφερειάρχη συνόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καριπίδης.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε: “Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τη Νιγρίτα, τις Σέρρες και την Κεντρική Μακεδονία. Τιμούμε τη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα όλοι εμείς ελεύθεροι. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει διαχρονικά τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των προγόνων μας, οι οποίοι μας κληρονόμησαν μια ελεύθερη, κυρίαρχη πατρίδα. Όλοι εμείς με τη σειρά μας έχουμε ιστορικό και ηθικό χρέος αφενός να φανούμε αντάξιοι των θυσιών τους, αφετέρου να πάμε μπροστά τον τόπο μας, με έργο. Να κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή και να επενδύσουμε στην ανάπτυξη για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, ενωμένοι. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με πίστη στις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του, αναβαθμίζει καθημερινά την ποιότητα ζωής και επενδύει στην ανάπτυξη, με έργα και δράσεις, χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους”.

επιστροφή στην κορυφή