ΡΟΗ 24/7:

Πέλη Ιορδανίδου: «Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να προσφέρουμε στον τόπο που ζούμε και αγαπάμε»

pelh

- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Σύγχρονος Δήμος

Η Πελαγία ή όπως την ξέρουν όλη Πέλη Ιορδανίδου θεωρεί ως πρόκληση την ενασχόλησή της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ειδικά στην περίοδο που διανύουμε. Άλλωστε γνωρίζει από πρώτο χέρι τα θέματα του τόπου, αφού είναι η κόρη του Δαμιανού Ιορδανίδη, γιατρού και νυν Δημάρχου Ν. Προποντίδας και της Τούλας Καμπούρη, συνταξιούχου δημοσίου υπαλλήλου.
Η Πέλη Ιορδανίδου γεννήθηκε στα Νέα Μουδανιά, όπου μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει και να εργάζεται σήμερα. Μετά την αποφοίτησή της με άριστα από το Γενικό Λύκειο σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό και Οικονομικό Δίκαιο στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Υπηρέτησε, μετά από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ως Επιθεωρήτρια Εργασίας στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι το 2006, οπότε παραιτήθηκε για να ασκήσει τη δικηγορία, την οποία συνεχίζει να ασκεί μέχρι σήμερα, έχοντας δικηγορικό γραφείο στα Μουδανιά.
Όσον αφορά την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος, σημειώνει: «Η δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που έχει προκαλέσει μια πολύεπίπεδη κρίση στην κοινωνία μας, είναι πρόκληση για μένα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έτσι λοιπόν, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Καρρά, για να δώσουμε τη μάχη των εκλογών» και καταλήγει τονίζοντας: «Συμμετέχω στο συνδυασμό "Σύγχρονος Δήμος" γιατί σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και την αυτοδιοίκηση, πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε για να προσφέρουμε στον τόπο που ζούμε και αγαπάμε, στηρίζοντας έμπειρους ανθρώπους».

επιστροφή στην κορυφή