ΡΟΗ 24/7:

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από τη Θεσσαλονίκη

275937003 378438424103432 6902619746066534055 n

Επέμεινε στην πρόταση για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα

«Η χώρα αξίζει μία κυβέρνηση ευθύνης και όχι μία κυβέρνηση της δικαιολογίας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, στο πλαίσιο περιοδείας του στην πόλη, ενώ επέμεινε στην πρόταση για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα.
Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, επανέλαβε για άλλη μία φορά το αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της Καλαμαριάς και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω του κύματος ακρίβειας.
Αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ανέφερε ότι «ενώ όλες οι τιμές αυξάνονται το εισόδημα παραμένει σταθερό και μειούμενο», υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν.
«Είπε ψέματα ο Πρωθυπουργός ότι η κρίση αυτή ήρθε τις τελευταίες 15-20 μέρες που είναι ο πόλεμος. Η κρίση αυτή η σοβεί εδώ και μήνες, δεν την προέβλεψε, δεν κινήθηκε για να την αντιμετωπίσει, αντιθέτως με τις επιλογές του έχει γίνει πολλαπλασιαστής αυτής της κρίσης. Και αυτή τη στιγμή βλέπουμε την αισχροκέρδεια, τα ουρανοκατέβατα κέρδη των παραγωγών ενέργειας να παραμένουν άθικτα. Και στην ουσία δίνονται ψευτοεπιδοτήσεις ενώ ο μηχανισμός της αισχροκέρδειας παραμένει αλώβητος», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

επιστροφή στην κορυφή