ΡΟΗ 24/7:

Παρουσίασε τους υποψηφίους της Χαλκιδικής στον Πολύγυρο ο Τζιτζικώστας

vrises tzitzi

- Αναφέρθηκε στα έργα της Χαλκιδικής, θέλοντας να απαντήσει στις κατηγορίες ότι δεν έχει να δείξει έργο

Τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της "Αλληλεγγύης" στη Χαλκιδική παρουσίασαν το βράδυ της Πέμπτης, στον Πολύγυρο, ο επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος.

vrises giorgos

Η εκδήλωση έγινε στο τουριστικό περίπτερο "Έξι Βρύσες", παρουσία μελών και φίλων της Αλληλεγγύης.
Εμφανώς συγκινημένος ο Γ. Γιώργος παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της "Αλληλεγγύης" από τη Χαλκιδική: Αικ. Ζωγράφου, Αλ. Οικονομίδης, Γ. Πασαλής, Μ. Συρδάρη, Δ. Τζηρίτης, Β. Φώτης.

vrises kosmos1

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε μεταξύ άλλων τα έργα που δρομολογήθηκαν από την Περιφέρεια για τη Χαλκιδική, θέλοντας να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν έκανε έργο από τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο οδικό τμήμα Ποτίδαιας – Κασσανδρείας, προϋπολογισμού 66,6 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα, στη βελτίωση του τμήματος Θέρμη – Γαλάτιστα, στην Παράκαμψη Αρναίας και στην Περιμετρική οδό Πολυγύρου, που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία. Ακόμα ανφέρθηκε στον Άγιο Όρος, στα έργα για τη διαχείριση των απορριμμάτων και των λυμάτων σε όλη τη Χαλκιδική συνολικού προϋπολογισμού 47 εκ. ευρώ, στο Βιολογικό καθαρισμό της Αμμουλιανής, την ενίσχυση των υποδομών εκπαίδευσης με 32 εκ. ευρώ, τα έργα στο τομέα του πολιτισμού προϋπολογισμού 10 εκ. ευρώ, τη διευθέτηση και αποκατάσταση του χειμάρρου Κασσανδρινού – Φούρκας καθώς και τον εξοπλισμό για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

«Είμαστε αποφασισμένοι μακριά από εντολές και συνεννοήσεις πίσω από κλειστές πόρτες να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Πάνω από όλα η Κεντρική Μακεδονία. Εσείς, εδώ στον Πολύγυρο, εδώ στη Χαλκιδική μας, αντιλαμβάνεστε πως το ενδιαφέρον μου για τον τόπο δεν προέκυψε ξαφνικά. Είμαι, είμαστε, εδώ για να πετύχουμε μια ανθρώπινη σύγχρονη Περιφέρεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιζτικώστας.

 

vrises kosmos2

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 09 Μαϊος 2014 16:05
επιστροφή στην κορυφή