xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Για πρώτη φορά αγώνες ιχνηλατών στον Δήμο Ν. Προποντίδας (φωτο)

ixnilates1

Σεμινάριο και αναγνώριση σκύλων ελληνικού ιχνηλάτη, παρουσία του Σ. Φάμελου

Στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες ιχνηλατών που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στον Δήμο Ν. Προποντίδας στις 26 και 27 Μαρτίου. Τους αγώνες διοργάνωσε ο όμιλος beagle Ελλάδος και πραγματοποιήθηκαν στα Σήμαντρα με τη φιλοξενία και στήριξη του Δήμου και του Κυνηγετικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών.
Συμμετείχαν ιχνηλάτες όλων των φυλών της ομάδας (6) και έκριναν 5 διεθνείς κριτές, 4 Έλληνες και ένας Κύπριος: 1) Αντωνίου Χάρης, Διεθνής κριτής και Πρόεδρος του ομίλου ιχνηλατών Κύπρου 2) Γκόπης Αθανάσιος 3) Πεσίλης Φώτιος, κριτής και Πρόεδρος του ομίλου ελληνικού ιχνηλάτη 4) Φραγγίδης Ιωάννης και 5) Φωτακόπουλος Νικόλαος.
Το Σάββατο είχε 5 τερέν και μπήκαν στην βαθμολογία δυο αγέλες σκύλων ράτσας beagle και την Κυριακή αγωνίστηκε ένα σκυλί σε βαθμολογία ράτσας ελληνικού ιχνηλάτη.

ixnilates2

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο και αναγνώριση σκύλων ελληνικού ιχνηλάτη στο οποίο ήταν παρών, ο τέως Υπουργός περιβάλλοντος και ΝΥΝ τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος, ενώ την Κυριακή παρευρέθηκαν στους αγώνες, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, οι Αντιδήμαρχοι, Χαρπαλαμπος Σαρόγλου και Κωνσταντίνος Κοκκινίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σημάντρων, Σωτήρης Μιστιλίδης, ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής ομοσπονδίας Ιωάννης Πολύχρονης, ο Γ’ γραμματέας, Νίκος Καλογεράκος, πρόεδροι και μέλη κυνηγετικών συλλόγων Ν. Μουδανιών, Επανωμής, Κασσάνδρας, ο Πρόεδρος Μιχαήλ Πεζίκογλου και μέλη ΔΣ του ομίλου beagle Ελλαδος, ο Πρόεδρος κυνοφιλικού ομίλου Φωκίδας, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ ομίλου ελληνικού ιχνηλάτη.

ixnilates karas

ixnilates paidia

froutokosmos3

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2