Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

τον Γρηγόρη Τάσιο (βίντεο)

277848806 3275074162716180 8564726571700869962 n

Συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΞ και του ΤΟΧ

Για τις ανασφάλειες που έχει προκαλέσει στον κλάδο του Τουρισμού ο πόλεμος στην Ουκρανία, τις εκτιμήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο καθώς και το πολιτικό του μέλλον μίλησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, στη δημοσιογράφο Κορίνα Ζολλά, στον "αέρα" του Radio Star και στην εκπομπή "Ειδήσεις Αλλιώς".
Όπως υπογράμμισε ο κ. Τάσιος, ο πόλεμος στην Ουκρανία ξέσπασε σε μια χρονική περίοδο που ο τουριστικός κλάδος δεν πρόλαβε να ανακάμψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας, προκαλώντας ανασφάλεια στον κόσμο και στην τουριστική αγορά, καθώς είναι μια πολεμική σύγκρουση στην Ευρώπη και παράλληλα έχει προκαλέσει έντονες πληθωριστικές πιέσεις, ιδιαίτερα στην ενέργεια. Παρά το γεγονός ότι η ρώσικη και η ουκρανική αγορά έχει νεκρωθεί, ο κ. Τάσιος επεσήμανε ότι έχουν γίνει ανοίγματα από τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής σε άλλες αγορές, όπως της Ιρλανδίας και του Ισραήλ, τονίζοντας ότι υπάρχουν κρατήσεις από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, ωστόσο αυτή τη στιγμή υπολείπεται του αναμενόμενου αριθμού.
Απαντώντας ο κ. Τάσιος σε ερώτηση για τις βλέψεις του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Τάσιος δήλωσε "παρών", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ότι κύριο μέλημά του είναι η επαναφορά της Χαλκιδικής στα κέντρα αποφάσεων.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 17:52

Τελευταία άρθρα από τον/την Κορίνα Ζόλλα

Halkidikifocus 2014-2020