ΡΟΗ 24/7:

Συνάντηση Καλαφάτη με τα μέλη της κορυφαίας στην Ευρώπη Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do

12 4 2022c 039 500x333

Αρκετοί Χαλκιδικιώτες αθλητές μεταξύ των Πρωταθλητών Ευρώπης

Τις αθλήτριες και τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do, που πρώτευσαν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Πόρετς της Κροατίας, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Μας γεμίσατε περηφάνια, χαρά και αισιοδοξία. Χίλια μπράβο στην προσπάθειά σας, την προσπάθεια των προπονητών σας, αλλά και στους γονείς σας, για τη στήριξη που σας προσφέρουν. Τα ατομικά αθλήματα είναι μοναχικά. Δυναμώνουν τον αθλητή, τη θέλησή του, το πείσμα του. Είναι, όμως, ιδιαίτερα απαιτητικά και είναι οι οικογένειές σας και οι δικοί σας άνθρωποι αυτοί που σηκώνουν το βάρος. Γι΄ αυτό αξίζουν όλοι τα συγχαρητήριά μας” τόνισε ο κ. Καλαφάτης και σημείωσε ότι “Η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στα ερασιτεχνικά αθλήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα: Στήριξε και στηρίζει τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία. Προσωπικά θα βρίσκομαι δίπλα σας, για ό,τι χρειαστεί. Εύχομαι να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία, σε ό,τι και αν επιχειρείτε”.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Κwon Do Ελλάδος Μιχάλης Ζωγράφος και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Βάσω Κουσαρίδου και Νικόλαος Λεούσης.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Ομάδα πήρε μέρος στους Πανευρωπαϊκούς με 154 αθλήτριες και αθλητές και κατέκτησε 109 μετάλλια! Βρίσκεται στις πέντε πρώτες θέσεις στον κόσμο εδώ και χρόνια και, πλέον, ανέβηκε στην κορυφή.

Υπενθυμίζεται ότι στην Εθνική Ομάδα συμμετείχαν αθλητές και από τη Χαλκιδική, που κατέκτησαν μετάλλια στους Πανευρωπαϊκούς (δείτε εδώ και εδώ).

επιστροφή στην κορυφή