Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ

OAS8 12

Κανονικά την Πέμπτη τα δρομολόγια των λεωφορείων

Παράνομη κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για αύριο, Πέμπτη 14 Απριλίου, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Κατά συνέπεια, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κυκλοφορήσουν κανονικά στους δρόμους της πόλης.

Η διοίκηση του Οργανισμού είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγή, με την οποία ζητούσε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία.

Η αγωγή συζητήθηκε χθες και σήμερα έγινε γνωστή η απόφαση.

Έκκληση στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ για να μην ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό χωρίς ουσιαστικούς λόγους, απευθύνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας, καθηγητής, επαναλαμβάνοντας ότι η επίλυση των όποιων ζητημάτων τους είναι δρομολογημένη.

«Η επίλυση των όποιων ζητημάτων έχει δρομολογηθεί, συνεπώς δεν υφίσταται κανένας απολύτως λόγος για κινητοποιήσεις, οι οποίες το μόνο που θα κάνουν είναι να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό και την αγορά της Θεσσαλονίκης, ιδίως αυτές τις γιορτινές μέρες, που σταδιακά βγαίνουμε και από την διετή πανδημία. Συνεπώς, καλώ όλους να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και σωφροσύνη και να μην ταλαιπωρούν τους πολίτες», υπογραμμίζει ο κ. Σκόδρας σε σημερινή ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Στο μεταξύ, στην ανακοίνωση του οργανισμού τονίζεται ότι αύριο θα κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, αφού η προγραμματισμένη για τις 14/4 24ωρη απεργία των εργαζομένων κρίθηκε παράνομη από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020