xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβασης του Δήμου Ν. Προποντίδας με την ΑΝΕΤΧΑ

karras antxa

Για την ανέγερση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας Μανώλη Καρρά και τον Πρόεδρο της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργο Πασαλή η Προγραμματική Σύμβαση, βάσει της οποίας ανατίθεται στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής η υλοποίηση της πράξης που περιλαμβάνει την μελέτη: “Ωρίμανση, Ανέγερση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Νέας Προποντίδας και Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EEEEK)”.
Να θυμίσουμε ότι με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα η συγκεκριμένη πράξη εντάxθηκε στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης”. Αφορά αρχικά στη Μελέτη, με ταυτόχρονη όμως δέσμευση χρηματοδότησης για την ανέγερσή του κτιρίου.
Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την ΑΝΕΤΧΑ για μία πράξη πολύ σημαντική. Θέλουμε να είμαστε έγκαιρα έτοιμοι, ώστε αξιοποιήσουμε άμεσα και τη χρηματοδότηση που έχει δεσμευτεί για την ανέγερση του σχολείου” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

froutokosmos3

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2