sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Στο επίκεντρο η προετοιμασία ενόψει θερινής περιόδου

KATERINH TOYRISTIKOI FOREIS DHMARXOS0422

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τουριστικούς φορείς

Η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς το Δήμο Κατερίνης και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των περιοχών τουριστικού ενδιαφέροντος ενόψει της θερινής περιόδου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και Συλλόγων Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο για τη βελτίωση των υποδομών, καθώς και στον προγραμματισμό υλοποίησης έργων που θα αντιμετωπίσουν χρόνια προβλήματα που παρουσιάζονται στις συγκεκριμένες περιοχές. Σε ό,τι αφορά τις μεσοπρόθεσμες παρεμβάσεις, αυτές ήδη έχουν ξεκινήσει από τις αρμόδιες αντιδημαρχίες, ενώ για μια ακόμη χρονιά έμφαση θα δοθεί στην καθαριότητα και στην περιποίηση των κοινόχρηστων χώρων.

«Η διατήρηση της καλής εικόνας του παραλιακού μετώπου, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών από τους επαγγελματίες τουρισμού, αποτελεί συλλογική προσπάθεια» δήλωσε ο Δήμαρχος. Ο κ. Κουκοδήμος, ευχαρίστησε τους φορείς του τουρισμού για τη συνεργασία και τόνισε ότι ο Δήμος εντείνει τις προσπάθειές του για τη βελτίωση των υποδομών –ειδικά στο παραλιακό μέτωπο- ώστε οι επισκέπτες να αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο δήμαρχος παρέδωσε στους τουριστικούς φορείς έναν απινιδωτή. Να σημειωθεί, ότι το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί από τους φορείς του παραλιακού μετώπου. Όπως τόνισαν, η ύπαρξη απινιδωτή στην περιοχή είναι απαραίτητη, για την αντιμετώπιση αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων, αφού πρόκειται για περιοχές όπου παρατηρείται συγκέντρωση πλήθους.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, συμμετείχαν: ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Πέλλας - Ημαθίας, ο πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων Ολυμπιακής Ακτής Θωμάς Τουργαϊδης, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιώργος Τσιαλός και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κατανάς.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr