ΡΟΗ 24/7:

Περνάει πανηγυρικά στον τελικό

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ημέρα Κυπέλλου

Ο Κωστής Μητσέας αναλύει & προτείνει

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή, θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού της 21ης Μαΐου. Θα ασχοληθώ με τον πρώτο χρονικά ημιτελικό, όπου συμβαίνει κάτι ανεξήγητο στα μάτια μου.

Αναζητάς για τη ρουλέτα συστήματα με κέρδος;

Μαγική εικόνα το σκορ στη Λεωφόρο. Η Λαμία θα μπορούσε να φύγει με 4 και 5 γκολ στην πλάτη, όμως το 1-0 τη διατηρεί, έστω και με μειωμένες πιθανότητες, στο κόλπο της πρόκρισης. Πάντως η αγωνιστική της εικόνα δεν πείθει πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε έναν κατά πολύ ανώτερο αντίπαλο. Ακόμα και η καλή παράδοση που είχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, φέτος έχει πάει… περίπατο, καθώς ηττήθηκε και στις τρεις συναντήσεις τους (δύο για το πρωτάθλημα και στο πρώτο ματς του Κυπέλλου). Δεν βάζω καν στο ζύγι πως κινδυνεύει με το απόλυτο κάζο στα πλέι άουτ και τον απευθείας υποβιβασμό. Αν το Κύπελλο ήταν σε κάποια άλλη φάση, φυσικά και θα το έβαζε σε δεύτερη μοίρα και θα συγκεντρωνόταν στο επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως στο… παρά πέντε από τη συμμετοχή της σε παρθενικό τελικό αναμένω να τα δώσει όλα.

Ανάλογης -ίσως και μεγαλύτερης, καθότι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος- σημασίας είναι η πρόκριση στον τελικό και για τον Παναθηναϊκό. Οχτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά και βλέπει πως τού παρουσιάζεται ιδανική ευκαιρία να διεκδικήσει έναν. Το ντέρμπι με τον Άρη για τα πλέι οφ μπορεί να περιμένει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει την πιο ισχυρή ενδεκάδα του και το πιο πιθανό είναι να έρθει η πρόκριση πανηγυρικά, με δεύτερη νίκη.

Το ανεξήγητο που ανέφερα πιο πάνω είναι το ανέβασμα της απόδοσης του διπλού. Έχοντας ανοίξει λίγο πάνω στο 1.60 το βρίσκουμε πλέον κοντά στο 1.80. Δίκαιη θεωρούσα την πρώτη απόδοση, τώρα νομίζω πως έχει και αξία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 27 Απριλίου 2022 14:08
επιστροφή στην κορυφή