ΡΟΗ 24/7:

Έρχεται «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών

ΙΤΑΛΙΔΑ

Από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου "ΑΠΑΜΕΙΑ"

Η κωμωδία των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών, από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου "ΑΠΑΜΕΙΑ", με τη στήριξη του Δήμου Ν. Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η υπόθεση του έργου

Ο Αντώνης επιστρέφει στην Ελλάδα και στην οικογένειά του μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ιταλία. Η αγαπημένη του αδερφή Τούλα, η οποία έχει κληρονομήσει μια μεγάλη περιουσία, από το δεύτερο σύντροφό της, τον συντηρεί οικονομικά και όπως είναι επόμενο τον «εξουσιάζει». Η Τούλα, όμως, έχει και μιαν άλλη ιδιαιτερότητα... την ξενομανία, κι αυτό γιατί ο πρώτος της άντρας είχε ξελογιαστεί από μια νεαρή Ελληνίδα. Απαγορεύει έτσι στον Αντώνη να παντρευτεί Ελληνίδα και επιμένει πως θα τον βοηθήσει οικονομικά μόνο αν η νύφη της είναι «ξένη»! Ο Αντώνης, που έχει ερωτευτεί και παντρευτεί κρυφά τη βέρα Ελληνίδα, ονόματι «Μπιάνκα», την παρουσιάζει στην οικογένειά του ως Ιταλίδα κι έτσι... η κωμωδία ξεκινάει!

Σκηνοθεσία: Ορέστης Τεάζης, Διασκευή έργου: Χριστίνα Ψωμαδέλλη, Επιμέλεια σκηνικών: Λίνα Παπαδοπούλου, Ενδυματολογική επιμέλεια: Θεατρική ομάδα, Μουσική επιμέλεια: Ορέστης Τεάζης, Τεχνική κάλυψη Φώτα / Ήχος: Αφοί Τσικούρη,
Διανομή με σειρά εμφάνισης:
Τούλα: Λίνα Παπαδοπούλου, Αργυρώ: Χριστίνα Ψωμαδέλλη, Ελένη: Ελένη Κακουλίδου, : Κώστας Παπαδόπουλος, Πολυκράτης: Λευτέρης Κοκοβίνος, Μπιάνκα: Αναστασία Δεκάκη, Αντώνης: Στέφανος Δεκάκης, Ρενέ: Πελαγία Τσάκωνα, Τζούλια: Αναστασία Δεκάκη, Πιπίνα: Γεωργία Γεώργογλου, κυρία Όλγα: Φλώρα Κακουλίδου, Πόπη Σιάφακα: Καλλιόπη Καλαφατσή.

Επόμενες παραστάσεις: 11, 13, 14, 15 Μαΐου.
Μέρος των εσόδων θα δοθεί στα παιδιά των 3 Ειδικών Σχολείων του Δήμου Ν. Προποντίδας.

επιστροφή στην κορυφή