xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική: Απέσπασε από 80χρονη πάνω από 77.000 ευρώ με το πρόσχημα της απολύμανσης λόγω κορωνοϊού

hlikiwmeni parathuro

Δικογραφία σε βάρος 52χρονης

Θύμα απάτης έπεσε μια 80χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική από 52χρονη Ρομά η οποία πήγε στο σπίτι της και με το πρόσχημα της απολύμανσης λόγω κορωνοϊού, της πήρε χρήματα και κοσμήματα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι της 6ης Μαΐου 2022, η 52χρονη από την Ημαθία, πήγε στη μονοκατοικία που διαμένει η 80χρονη με τον άντρα της, σε περιοχή του Δήμου Ν. Προποντίδας και προσποιούμενη την υπάλληλο του Δήμου, προφασίστηκε ότι πρέπει να γίνει απολύμανση στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού. Στη συνέχεια παρότρυνε την ηλικιωμένη να της υποδείξει τυχόν χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας που είχε στο σπίτι, προκειμένου να προστατευθούν δήθεν από την απολύμανση, τα οποία αφαίρεσε και διέφυγε με άγνωστο συνεργό της, που την περίμενε σε όχημα. Σύμφωνα με την παθούσα κατάφεραν να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 77.400 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του άγνωστου συνεργού της, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

froutokosmos1

paliouras2

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2