Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πληρώνει το G/G στην Τούμπα, με τον… υπερτριπλασιασμό στο ΟΑΚΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πέφτει η αυλαία του Ελληνικού Πρωταθλήματος

Τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνονται σήμερα, με τη διεξαγωγή τριών αγώνων χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ξεχωρίζουν, πάντως, οι αγώνες ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Παίζουν και προβλέψεις για τένις. Διαβάστε εδώ τα τσιτσιπας προγνωστικα

517. ΑΕΚ - Ολυμπιακός (20:00)

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υφίσταται και το παιχνίδι μοιάζει σαν αγγαρεία. Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι βαρύ μετά την ήττα από τον Άρη με 3-2 στη Θεσσαλονίκη και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και το μυαλό βρίσκεται στις διακοπές.

➥ Έστω και έτσι, όμως, η απόδοση στο «διπλό» των Ερυθρόλευκων δεν περνάει απαρατήρητη παρά την εναλλακτική αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 3.75.

518. ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (20:00)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα λίγες ημέρες πριν από τον μεταξύ τους τελικό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας (21/5). Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο και το μόνο διακύβευμα είναι η 2η θέση της κατάταξης στη Σούπερ Λιγκ.

➥ Πάντως, είναι πιθανό οι δύο προπονητές να ανακατέψουν την τράπουλα, καθώς το παιχνίδι που ακολουθεί θα κρίνει τον τίτλο του Κυπελλούχου. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020