Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε η δενδροφύτευση στο Δυτικό Παράκτιο Μέτωπο Θεσσαλονίκης

DSC 7465

Φυτεύτηκαν 100 δενδρύλλια στο χώρο του πρώην ΧΑΔΑ Καλοχωρίου

Ξεκίνησαν από χθες Τρίτη, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρική Μακεδονίας, δενδροφυτεύσεις σε περιοχές του Δυτικού Παράκτιου Μετώπου Θεσσαλονίκης, όπου έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός τους στο πλαίσια του προγράμματος της Περιφέρειας για την εξυγίανση και αποκατάσταση του Δυτικού Παράκτιου Μετώπου.
Η αρχή έγινε από την περιοχή του πρώην ΧΑΔΑ στο Καλοχώρι και θα ακολουθήσουν και άλλες.

DSC 7193

«Με εκτεταμένη δενδροφύτευση στο Καλοχώρι, κάναμε την αρχή για τη μετάβαση στη επόμενη φάση περιβαλλοντικής αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής του δυτικού παράκτιου μετώπου», δήλωσε από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας.
«Ξεκινήσαμε από την περιοχή του πρώην ΧΑΔΑ στο Καλοχώρι, από όπου άρχισαν πριν από ένα χρόνο οι εργασίες, φυτεύοντας 100 δενδρύλλια (μοσχοϊτιές μουριές, πεύκα, αλμυρίκια), έχοντας την ευγενική στήριξη της εταιρείας ζυμαρικών "Melissa – ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕ" η οποία προσέφερε τα δενδρύλλια και συνέβαλλε με ομάδα 20 εθελοντών στη φύτευσή τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Αλέξανδρο Κίκκιζα, που ήρθε από την Αθήνα για να είναι μαζί μας», συμπλήρωσε.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020