xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο Δήμο Αριστοτέλη

deh enaerites

Για την ενίσχυση του δικτύου

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθούν, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, αύριο Κυριακή 29 Μαΐου σε περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη.
Συγκεκριμένα
- από τις 8.00 έως τις 8.30 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές της Ιερισσού Ξηροποτάμι, οικισμός Χρυσή Ακτή, τρυπητή, Αμμουλιανή
- από τις 8.00 έως τις 13.00 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο Γομάτι (χωριό) παραλία Δεβελίκι, Πεταλίδι, περιοχή τυροκομείου Σταθώρη, είσοδος Ιερισσού, ΜΑΣΟΥΤΗ, LIDL, περιοχή Δημαρχείου, μέχρι το λιμάνι,
- από τις 9.15 έως τις 13.15 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Ιερισσό σε τμήμα κοντά στο Ταχυδρομείο,
- από τις 12.15 έως τις 14.15 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Ιερισσό σε τμήμα του χωριού κοντά στο παγοποιείο του ΓΕΛΕΚΑ με Δημοτικό Σχολείο.

froutokosmos1

paliouras2

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2