xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική: Την Παρασκευή η απολογία του 56χρονου που φέρεται να βίασε 22χρονη

dikasthria polygyroy arxeiako

Ποινική δίωξη σε βάρος του 56χρονου για κακούργημα

Προθεσμία 2 ημερών για να απολογηθεί πήρε ο 56χρονος Αλβανός λογοτιμήτης των Φυλακών Κασσάνδρας που φέρεται να βίασε 22χρονη σε ερημική παραλία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Δευτέρας (δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του halkidikifocus εδώ).

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος συνελήφθη χθες Δευτέρα, μετά την καταγγελία 22χρονης, σύμφωνα με την οποία της επιτέθηκε σε ερημική παραλία της Κασσάνδρας και τη βίασε.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου, όπου ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κακουργηματική πράξη, ενώ παραπέμφηκε στον Ανακριτή για απολογία.
Ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στον Ανακριτή την Παρασκευή.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος αρνείται τις κατηγορίες, καθώς την ώρα που κατήγγειλε η 22χρονη ότι τη βίασε, ο συλληφθείς φέρεται να βρισκόταν σε εργασίες για αντιπυρική προστασία και δεν ήταν μόνος του. Μάλιστα σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε ότι βρισκόταν μαζί του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 56χρονος φέρεται να έχει δεχθεί να δώσει δείγμα DNA, τα αποτελέσματα του οποίου θα ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

froutokosmos1

paliouras2

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 13:50
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2