xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σε κατάσταση σοκ η 22χρονη περιγράφει τον βιασμό της σε παραλία της Κασσάνδρας

PARALIA BIASMOS KASSANDRA1

Τι δήλωσε η δικηγόρος της

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε η 22χρονη γυναίκα στην Χαλκιδική, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής και πήγε για ένα μπάνιο σε κοντινή παραλία όπου όπως καταγγέλλει την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία της επιτέθηκε ένας άνδρας και τη βίασε. Όπως ανέφερε η κοπέλα στις αρχές, ένας άνδρας την πλησίασε, την ακινητοποίησε και τη βίασε.

«Ευτυχώς είμαι ζωντανή» λέει μιλώντας στο MEGA.

«Είχα ξαπλώσει για ηλιοθεραπεία ανάσκελα. Όταν κάποια στιγμή γύρισα μπρούμυτα ένιωσα κάποιος να μου επιτίθεται. Με κράτησε από το κεφάλι και με χτύπησε. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα από όσα ακολούθησαν. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου», αναφέρει η 22χρονη.

Η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη εκδορές στο σώμα της από τη μανία του δράστη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Συγκλονισμένοι οι γονείς της λένε: «Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια από την ιατροδικαστική εξέταση. Την χτύπησε και την βίασε. Έχει εκδορές στα πόδια, εκχυμώσεις στο πρόσωπο και ματωμένα χείλη», αναφέρει η μητέρα της 22χρονης.

«Το παιδί έχει σβήσει τις μνήμες από τις δραματικές στιγμές. Θυμάται όμως, το πρόσωπό του, τα μαλλιά του και ότι είχε γαλάζια μάτια. Όταν έφυγε ο δράστης, έτρεξε σε ένα beach bar, υπό κατασκευή, ζήτησε βοήθεια», δήλωσε ο πατέρας της 22χρονης.

Η 22χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπο του άνδρα που της επιτέθηκε 56χρονο κατάδικο, αλβανικής καταγωγής, τρόφιμο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε άδεια.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 22χρονης, ο φερόμενος βιαστής εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δέχθηκε να υποβληθεί σε εξέταση dna. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις πληροφορίες που θέλουν τον 56χρονο να εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στην περιοχή, υπό την επιτήρηση σωφρονιστικού υπαλλήλου.

«Ο ίδιος το αρνείται… να ξεκινήσει μία έρευνα των συνθηκών της ελευθερίας του συγκεκριμένου δράστη, ο οποίος κινήθηκε σαν να μη συμβαίνει τίποτα σε εκείνο το σημείο. Άντεξε, τον είδε, τον αναγνώρισε ανάμεσα σε άλλους, δηλαδή τον ξαναείδε, είδε το κτήνος μπροστά της για ακόμα μια φορά», δήλωσε η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 22χρονης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται εντός 48 ωρών. Ο 56χρονος, συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πολυγύρου, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

PARALIA BIASMOS KASSANDRA2

Η κ. μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας σε παραλία της Χαλκιδικής από 56χρονο κατάδικο.

«Χθες έλαβα την εντολή και την εξουσιοδότηση. Ο δράστης θα απολογηθεί την Παρασκευή. Πρώτιστο μέλημά μου είναι το κορίτσι να εξεταστεί και από γιατρούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, όπως και έχει συμβεί, και να είναι καλά ψυχολογικά και να πάρει άμεσα στήριξη. Δεν ήταν απλώς ένα θύμα βιασμού ήταν ένα θύμα άγριας επίθεσης. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, ένα νέο κορίτσι που σπουδάζει και δουλεύει και είναι άριστη», ανέφερε αρχικά.

«Η άρνηση του δράστη για τις κατηγορίες είναι στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του, προφανώς αρνείται την πράξη, γιατί βρίσκεται στις αγροτικές φυλακές, εκτίοντας ισόβια, και αυτό σημαίνει ότι μετρούσε ο χρόνος αντίστροφα, για την αποφυλάκισή του. Κατηγορείται για ένα αδίκημα βιασμού, το οποίο δεν αναστέλλεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει δείγμα DNA αυτού του ανθρώπου στο σώμα της κοπέλας», πρόσθεσε.

«Η κοπέλα είναι γενναία, και θα κάνει οτιδήποτε για να ακουστεί η φωνή της. Ο άνθρωπος αυτός, ούτε απέδρασε, ούτε ήταν ελεύθερος, ήταν σε καθεστώς εποπτείας της στερητικής ελευθερίας, που σημαίνει ότι τους δίνουν προνόμια, και είσατε πού οδήγησαν αυτά τα προνόμια. Το κυριότερο είναι ότι η κοπέλα δεν είχε απλώς αμυχές, δέχθηκε άγρια επίθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ανάσογλου.

«”Δεν πιστεύω ότι είμαι ακόμα εδώ”», μου είπε η 22χρονη», είπε η κ. Ανάσογλου.

megatv.com

froutokosmos3

paliouras2

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2