xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Το μήνυμα του Απ. Πάνα ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων

Panas korn

Ευχές προς τους υποψήφιους της Χαλκιδικης

Μία μέρα πριν ξεκινήσουν οι Πανελληνίων Εξετάσεις στα ΕΠΑΛ και δύο στα ΓΕΛ, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας εμψυχώνει με μήνυμά του τους υποψήφιους για τον αγώνα που έχουν μπροστά τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Πάνα:

"Λίγο πριν ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Χαλκιδικής αρχικά ψυχική ηρεμία και υπομονή.
Οι μέχρι στιγμής προσπάθειες και αγώνες σας μέσα σε δύσκολες για τη χώρα αλλά και την ανθρωπότητα συνθήκες, πρέπει να σας δυναμώσουν, ώστε να πορευθείτε στο εξής με αισιοδοξία ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα και η συμπαράσταση που αντλήσατε από τους γονείς και εκπαιδευτικούς, να δώσει θάρρος και επιπλέον αντοχή.
Ο κύκλος της σχολικής ζωής κλείνει και ένας άλλος, νέος ανοίγει. Ο κύκλος των εμπειριών, της καινούριας γνώσης, της χάραξης της πορείας του καθενός ξεχωριστά. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και το μέλλον σας ανήκει.
Πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας αποφασιστικά και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι, ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!
Σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία!".

froutokosmos3

paliouras1

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2