Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχονται τα βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022 από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

EPIMELHTHRIO XALK logo

Πρόσκληση κατάθεσης υποψηφιοτήτων

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022 την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής
Πρόκειται για μια διοργάνωση που αναβίωσε το 2021 και έλαβε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια από συμμετέχοντες και καλεσμένους.
Η ιδέα και ο στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να επιβραβευτούν οι άριστοι, αυτοί που ξεχώρισαν, αυτοί που τόλμησαν να επενδύσουν, αυτοί που συνδέουν την επιχειρηματική τους δράση με το σεβασμό προς το περιβάλλον και με ευθύνη προς την κοινωνία που ζουν και κινούνται, αυτοί που θέτουν φιλόδοξους στόχους και τους κυνηγούν και αφετέρου να τονωθεί η επιχειρηματική άμιλλα.
Τα βραβεία που προκηρύσσονται για το 2022 είναι στις παρακάτω κατηγορίες:

1. Βραβείο Οικογενειακής επιχείρησης με ιστορικό διαδοχής
2. Βραβείο Ψηφιακά Μετασχηματισμένης Επιχείρησης
3. Βραβείο Διεθνούς Παρουσίας
4. Βραβείο Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος και Πράσινης Ενέργειας
5. Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας
6. Βραβείο Κοινωνικής Ανταπόκρισης.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας μας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και το οικονομικό τους μεγέθους.
Θα δοθούν συνολικά 12 βραβεία. Κάθε επιχείρηση κατά την υποβολή της αίτησής της, επιλέγει μόνο μία από τις έξι κατηγορίες βραβείων.
Θα βραβευθούν ) επιχειρήσεις από κάθε κατηγορία βραβείου, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά τους μεγέθη και τον αριθμό των απασχολουμένων.
Τα κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων θα είναι ποιοτικά και ποσοτικά. Τα αποτελέσματα θα προκύπτουν από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.
Τα οικονομικά στοιχεία που θα ζητηθούν, αφορούν τις χρονιές 2019, 2020, 2021.
Αρμόδια επιτροπή για την αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιοτήτων των επιχειρήσεων για τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, είναι καθηγητές-μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Έρευνας και Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.
Η αίτηση υποψηφιότητας, η υπεύθυνη δήλωση, το έντυπο ενημέρωσης και συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα και το πιστοποιητικό εγγραφής Επιμελητηρίου μαζί με όλα τα αποδεικτικά τεκμήρια και ό,τι συνοδευτικό υλικό υποστηρίζει την υποψηφιότητα της επιχείρησης, υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά στο e-mail halkidiki - awards @ epihal . gr, χωρίς να απαιτείται κατάθεση φυσικού φακέλου.
Τα φύλλα αξιολόγησης από την επιτροπή, θα αποσταλούν στους υποψηφίους μετά την αξιολόγησή τους και την ολοκλήρωση της βράβευσης.
Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.epihal.gr, στην ένδειξη «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ή στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου 23710 24200 -300, υπεύθυνος κ. Δημήτρης Μήντος.
Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

froutokosmos3

paliouras1

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 18:46

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020