xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης αποχαιρετά τον Γιώργο Καλογερόπουλο

4b1d6887 4583 c7cc 3e12 60c6bfb35c58

Θλίψη για τον επί σειρά ετών πρόεδρο της εθελοντικής οργάνωσης

Σύσσωμη η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης πενθεί σήμερα την απώλεια του επί σειρά ετών Εθελοντή και Προέδρου της, Γιώργου Καλογερόπουλου.

"Ο Γιώργος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας χθες, έχοντας αφήσει πίσω του μία σπουδαία παρακαταθήκη και ένα κενό που είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο. Από το 1998 που εντάχθηκε στην ΕΟΔ, υπήρξε ενεργότατο μέλος, με συμμετοχές σε διεθνείς αποστολές στο Μαρόκο, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Χιλή και την Αϊτή και σε δεκάδες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Για πολλά χρόνια εκπροσώπησε την ΕΟΔ ως Πρόεδρος, με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη στους σκοπούς της Ομάδας, την οποία υπερασπίζονταν πάντα με αστείρευτη μαχητικότητα.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών της ΕΟΔ και ήταν πάντα παρών σε κάθε μικρή ή μεγάλη δραστηριότητα της οργάνωσης, με διάθεση, χαμόγελο και χιούμορ.

Αγαπούσε τη φύση, τα ταξίδια, τους φίλους του και πάνω από όλα την οικογένεια του, για την οποία μιλούσε πάντα με λατρεία.

Όλοι οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του.

Γιώργο, Καλό Ταξίδι", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΟΔ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 17.00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

επιστροφή στην κορυφή